Britanski znamki Ted Baker in Fred Perry za zahtevne moške

Fred Perry. Angleška športno-modna klasika od leta 1952. Vse se je začelo s tenisačem Fredom Perryjem, ki je trikrat zmagal v znamenitem Wimbledonu. Znamka slavi športno eleganco, prefinjene kroje, sodobno-klasičen videz. V sezoni jesen-zima 2023/24 še naprej prevladujejo polo majice, športno krojene hlače, hoodyji in – črna barva.

Ted Baker. Britanska znamka bo v Nami odslej na voljo tudi moškim, predvsem tistim, ki stavijo na visoko ulično modo. Znamka je nastala leta 1988 v Glasgowu. Namenjena je moškim, ki cenijo prepoznaven slog, občutek za modno estetiko in udobno eleganco. V jesenski kolekciji prevladuje temno modra barva (in nekaj bele), pa hlače in suknjiči iz tanjšega rebrastega žameta, fino krojene polo majice (z gumbi ali zadrgo), srajce z drobnimi vzorci in krajši jesenski plašči.

Fred Perry in Ted Baker: preplet britanske mode za izbirčne moške.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Chino hlače Ted Baker
124,00 €
Polo majica dolg rokav Ted Baker
111,00 €
Polo majica dolg rokav Ted Baker
111,00 €
Polo majica kratek rokav Ted Baker
91,00 €
Gležnjarji Ted Baker
150,00 €
Polo majica dolg rokav Fred Perry
110,00 €
Pulover Fred Perry
130,00 €
Majica kratek rokav Fred Perry
90,00 €
Jopica Fred Perry
150,00 €
Športne hlače Fred Perry
130,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Ted Baker

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno