MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Brezčasne pletenine morajo biti izdelane iz vrhunskih materialov

Nosljivi, brezčasni pleteni kosi so pomembni v garderobi vsake ženske. Naj bo to puli, jopica ali gladko pleten pulover, pri vseh sta ključnega pomena vrhunski material in popolna izdelava. To so oblačila, s katerimi nadgradite izbrane kose iz modnih sezonskih kolekcij, kar pomeni, da jih boste nosili, prali in hranili več let. Prav tako so puliji, jope in puloverji brezčasnega videza izredno pomembni, če prisegate na minimalističen slog oblačenja. In ker ta slog ob izčiščenih linijah narekuje tudi brezhiben videz materialov, znova poudarjamo, da boste tega lahko ohranili le, če se boste odločili za res kakovostne materiale.

Ko izbirate brezčasne kose, imejte v mislih osnovne barve, kot so bela, siva, črna, bež in rdeča, ter materiale, kot so ekstra fina merino volna, kašmir in bombaž. Če so ti materiali res vrhunski, se vam ni treba bati, da bo sčasoma prišlo do nezaželenega površinskega svaljkanja na površini oblačil. Ta nezaželen pojav je sicer najpogostejši v mešanicah z umetnimi materiali, kjer prevladuje tekstilno vlakno akril.

Preverite ponudbo vrhunskih pletenih oblačil Falke na Naminem oddelku ženske mode v 1. nadstropju.

SPLETNI NAKUP

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Pulover Falke
290,00 €
Športne hlače Falke
400,00 €
Pulover Falke
190,00 €
Jopica Falke
500,00 €
Pulover Falke
190,00 €


Naslovna fotografija: Falke
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno