Brezčasne mokasinke, ki jih boste to jesen videvali povsod

Mokasinke, še posebej različice z višjim in bolj robustnim podplatom, so se uveljavile kot klasičen in brezčasen kos v omari vsake modne navdušenke. Nedvomno veljajo za enega najbolj udobnih čevljev z nizko peto, zato ni nič čudnega, da so mokasinke v svojo stalno ponudbo uvrstile tudi luksuzne modne hiše, kot so Chanel, Celine, Gucci in Prada. V preteklosti so bile mokasinke, ki so bile v 50. in 70. letih prva izbira za šik elito, izdelane iz semiša, usnja ali krokodilske kože. V zadnjih nekaj sezonah pa je bilo na novo interpretirane in posodobljene mokasinke videti v številnih barvnih odtenkih, vzorcih in materialih.

SPLETNI NAKUP

Glede na priljubljenost mokasink ne preseneča dejstvo, da so prav tem modni stilisti napovedali bleščeč uspeh tudi v novi jesenski modni sezoni. Kot smo že omenili, so zelo udobne in obenem dovolj elegantne, da jih lahko nosite tako v pisarni kot na večerji. Poleg tega mokasinke veljajo tudi za zelo funkcionalno obutev, kar pomeni, da jih lahko obujete k zelo raznolikim oblačilnim kombinacijam. Poleg hlačnega kostima, kratke ali dolge obleke, džinsa in usnjene jakne, skupaj z nogavicami poleg kratkih hlač … Med zvezdnicami, ki opredeljujejo modne trende, jih boste pogosto videli na Hailey Bieber, Sienni Miller in Elsi Hosk.

In ker smo v Nami vedno v koraku s časom, smo za vas pripravili resnično pestro ponudbo mokasinov, ki bodo postavili jesensko piko na i vašemu modnemu slogu. Obiščite oddelek modnih dodatkov v pritličju Name in izbirajte med mokasinkami z debelejšim podplatom, večbarvnimi modeli, barvnimi mokasinkami v ubito rdeči in zeleni barvi, mokasinkami z detajli, kot so pentlje, verige, rese in okraski iz kristalov … .

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Profimedia
Mokasini Lodi Love
185,00 €
Čevlji Esprit Accessories
59,99 €
Mokasini Copenhagen Shoes
129,95 €
Mokasini Copenhagen Shoes
119,95 €
Mokasini Karl Lagerfeld
249,95 €


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno