Brezčasne kombinacije Gerry Weber

Blagovna znamka Gerry Weber to pomlad naslavlja vse ženske, ki prisegajo na brezčasne kombinacije. V kolekcijah z naslovi Timeless Blue, Urban Forest in Natural Me sledi preverjenim barvnim kombinacijam svetlo modre, sive in bele, vojaško zeleno kombinira z rjavo, barvo džinsa in rumeno, medtem ko k bež odtenkom predlaga rožnato in črno bravo. Poleg omenjenih barvnih kombinacij pri Gerry Weber stavijo še na tako imenovani ‘total look’, kjer izbrano barvo nosite od glave do peta.

Tudi kroji oblačil in materiali so največkrat zasnovani z mislijo na brezčasnost. Klasične bluze, suknjiči, padajoče pletenine, ravno krojene hlače in srajčne obleke so enostavne za kombiniranje in primerne za nošnjo v različnih letnih časih.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Blejzer Gerry Weber
179,99 €
Bluza dolg rokav Gerry Weber
99,99 €
Dolge hlače Gerry Weber
95,99 €
Krilo Gerry Weber
129,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Gerry Weber
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno