Brezčasna eleganca kristalov

Če bi želeli svoj praznični videz začiniti s sijočim leskom kristalov ali še iščete elegantno darilo, vas vabimo v pritličje Name, kjer boste lahko izbirali brezčasen nakit Crystal Look. Nakit Crystal Look  je izdelan v Sloveniji iz pristnih kristalov Swarovski in visokokakovostnega rodiniranega srebra 925 evropskega porekla (plast rodija zaščiti srebrni nakit pred zunanjimi vplivi – temnenjem). Rodij in srebro sta tudi hipoalergena, zato je ves srebrni nakit Crystal Look s kristali Swarovski primeren tudi za tiste, ki trpijo za alergijami. Ta čudovito izdelani in vsestranski nakit lahko nosite tako k dnevni ali večerni opravi, saj je s svojim brezčasnim in elegantnim dizajnom nepogrešljiv spremljevalec čisto vsakega modnega sloga. Vsakemu nakitu s kristali Swarovski je priložen certifikat o pristnosti nakita, izdelanega iz kristalov Swarovski.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Swarovski

Uhani Swarovski
38,90 €
Verižica Swarovski
86,90 €
Uhani Swarovski
21,70 €
Uhani Swarovski
32,90 €

Aktualno