Brezčasen dizajn pletenin Falke

Zadnje čase v svetu mode pogosto naletimo na izraz brezčasen dizajn. Čeprav se mogoče sliši kontradiktorno, saj modo vendarle povezujemo s sezonskimi trendi, je brezčasen dizajn ta hip zelo moden. Verjetno zaradi znova obujenega stila, ki ga v angleščini imenujemo ‘old money stil’ in ki kot tak temelji na klasičnih, brezčasnih oblačilih in modnih dodatkih vrhunske kakovosti. Pod  brezčasni dizajn gotovo sodijo tudi ženske in moške enobarvne pletenine. Puloverji in jopice v klasičnem kroju in klasičnih barv, izdelani iz najbolj kakovostne volnene preje in kašmirja. Zaradi svoje nevpadljivosti in nedefinirane modne letnice se odlično podajo tako k oblačilom formalnega značaja in športno udobnega sloga kot k zelo trendnim oblačilom.

Če smo vas navdušili z brezčasnim opisom, vas pozivamo, da se po tovrstnih moških in ženskih pleteninah ozrete k blagovni znamki Flake, ki že od leta 1895 s kakovostjo in izdelavo navdušuje vse, ki jim je ljub brezčasen dizajn.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Pleten pulover Falke
380,00 €
Pleten pulover Falke
380,00 €
Pleten pulover Falke
390,00 €
Jopica Falke
180,00 €
Puli Falke
220,00 €
Pleten pulover Falke
200,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Falke
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno