Dr. Brandt povezuje skrb za zunanjo in notranjo lepoto

Vizionar v svetu kozmetične dermatologije, dr. Fredric Brandt, je podrl meje konvencije s svojimi vrhunskimi tehnikami in postopki, prelomnimi študijami FDA ter najsodobnejšimi kozmetičnimi napravami in izdelki za nego kože. Hkrati fundacija Dr. Brandta tudi podpira duševno zdravje in dobro počutje raznolike skupine premalo oskrbovanih skupnosti.

Kot vodilna blagovna znamka na področju klinične nege kože ponuja celovit pristop k negi kože, ki temelji na uveljavljenem kliničnem in dermatološkem strokovnem znanju. To ne odpira le poti do zdrave kože, temveč tudi do boljšega splošnega počutja.

Dr. Brandt zagotavlja varne, inovativne in učinkovite klinične izdelke za nego kože, ki pomagajo vsakomur izgledati in se počutiti najbolje v zdravi in negovani koži.

Fundacija Dr. Brandta je bila ustanovljena leta 2015 v spomin na pokojnega dr. Fredrica Brandta, ki si je vzel življenje po hudem, večinoma tihem boju z depresijo. V njegovo čast si fundacija prizadeva destigmatizirati pogovore o duševnem zdravju, tako da se nihče ne boji poiskati pomoči, hkrati pa zagotavlja nacionalno ozaveščenost in podporo duševnega zdravja tistim v stiski.

SPLETNI NAKUP

Verjamemo, da je nega kože del nečesa veliko večjega. Ta filozofija je vrhunec vizije dr. Brandta in celostnega pristopa k negi kože, ki zagotavlja, da koža ne le izgleda dobro, ampak se tudi ljudje v njej dobro počutijo.

Dr. Brandt, umetnik med zdravniki, je v revolucionarni pristop k zdravemu staranju kože vključeval vrhunske tehnike in postopke, ki so bili v ospredju sodobne nege kože. Zaradi teh prizadevanj, ki jih je združil s predanostjo ozaveščanju o duševnem zdravju, je nega kože Dr. Brandt edina blagovna znamka, ki ponuja izdelke, ki združujejo znanost s srcem in spodbujajo uporabnike, da skrbijo za lepoto od znotraj navzven.

Vse, kar predstavljajo izdelki za nego kože Dr. Brandt, prihaja iz srca. Leto 2020 zaznamuje peto obletnico Fundacije Dr. Brandt, drzen korak naprej pri spodbujanju nacionalnega dialoga o vprašanjih duševnega zdravja, hkrati pa kot pionir spreminja družbeno zavest. Fundacija Dr. Brandt spodbuja državno kampanjo z izdelki za mikrodermoabrazijo #SayILoveYou, ki spodbuja ozaveščenost in donacije v podporo programom duševnega zdravja.

Dr. Brandt – skupaj s svetovalnim odborom naprednih strokovnjakov za integrirano dermatologijo, medicinsko fakulteto Miller Univerze v Miamiju in fundacijo Dr. Brandt – še naprej ustvarja izdelke za revolucionarno nego kože in prve izdelke te vrste, ki krepijo dobro počutje in utirajo pot zdravemu staranju. Posledično imajo uporabniki moč, da prevzamejo nadzor nad nego svoje kože, saj spodbujajo notranjo vitalnost, ki podpira zunanji sijaj.

Dr. Brandt metode, tehnike, izobraževanje in formule so spremenile življenja. Blagovna znamka še naprej vliva zaupanje v varno, učinkovito, dermacevtsko nego kože, ki izpolnjuje svoje obljube. Z nenehnim podiranjem meja nege kože v udobju našega doma Dr. Brandt ponuja izdelke, ki so jih navdihnili dermatološki postopki v ordinacijah in dajejo največje rezultate v najkrajšem času.

Inovacije, ki presegajo formulacijo, omogočajo izdelkom Dr. Brandt, da vzpostavijo globljo povezavo z uporabniki, kar dokazuje, da je njihova skrb za druge več kot le koža.

Dr. Brandt vsak nov izdelek oblikuje kot odgovor na potrebe potrošnikov. Z obsežnimi raziskavami lahko zagotavljajo izdelke, ki ne obravnavajo le skrbi uporabnikov, temveč presegajo njihova pričakovanja do izdelkov.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Krema za nego obraza Dr.Brandt
59,00 €
Serum za obraz Dr.Brandt
99,00 €
Piling za obraz Dr.Brandt
99,90 €
Krema za nego predela okoli oči Dr.Brandt
65,00 €
Krema za nego obraza Dr.Brandt
59,00 €


Naslovna fotografija: Dr. Brandt
Lektorirala: Sara Janša

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno