Boksarice, dolge spodnje hlače ali pižama?

Nekateri moški spijo v boksaricah in majici, nekateri obvezno v pižami, spet tretji kar goli.

Že kot otroka me je mati redno obdarovala z vsaj nekaj pižamami na leto. Bile so v vseh barvah, z raznolikimi vzorci. Ko sem zrasel, so mi bile najbližje tiste, ki so spominjale na pižame zapornikov. Zgornji deli so imeli ovratnik in gumbe, po vsej pižami pa so bile ravne črte. Moja najljubša barva je bila vselej modra.

Danes tudi sam najpogosteje spim v boksaricah ali dolgih spalnih hlačah ter majici, imam pa dve pižami: ena je kot spalna srajca (že stoletja nazaj so moški spali v spalnih srajcah, Arabci pa še dandanes) in eno takšno s črtami, seveda v modri barvi. Obe sta iz Name, kar ni naključje, saj ima ta veleblagovnica zelo dober nabor moškega spodnjega perila, pižam in tudi kopalnih plaščev.

Sodobnemu moškemu predlagam, da za spanje le izbere pižamo, zlasti znamk Schiesser, Impetus, Huber, Jockey in Skiny; te so najmehkejše in najbolj udobne.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Huber

Pižama Schiesser.
69,95 €
Pižama Benetton.
59,95 €
Spalna srajca Schiesser.
39,95 €
Pižama Impetus.
77,50 €
Pižama (spodnji del) Huber.
54,95 €

Aktualno