Bluze in majice iz prosojnih materialov v kombinaciji z modnim perilom

Videti je, da so prosojne tkanine to pomlad prisotne prav povsod. In še preden odkimate, dovolite, da vas prepričamo, da so lahko modna prosojna oblačila tudi elegantna, le pravo spodnje perilo morate izbrati. Kot smo že večkrat omenili, se dober stil, ki opredeljuje posameznika, vedno začne z izbiro perila; ko gre za prosojna oblačila, pa je ta še toliko bolj pomembna, saj je spodnje perilo v vlogi oblačila in tako na ogled čisto vsem.

Kako nositi prosojna oblačila

  1. Ne glede na tip spodnjega perila, ki ga boste oblekli, naj bo to vedno nevtralnih odtenkov, kot so črna, bež in siva. Barvo izberite glede na to, ali želite, da je spodnji sloj (spodnje perilo) očiten element vašega videza, ali ne. Belo prosojno bluzo lahko nosite tudi s črnim modrčkom. Prosojne ali luknjičaste obleke, pri katerih ne želite, da je perilo preveč vidno, pa  nosite z bodiji kožne barve in podkrilom v istem odtenku.
  2. Ključnega pomena je, da perilo ni prosojno, v nasprotnem primeru vam priporočamo tako imenovane pokrovčke za bradavice.
  3. Veliko bolj elegantno boste videti, če prosojno oblačilo ne bo preveč oprijeto. Fluidne prosojne obleke ali bluze z balonastimi rokavi so nadvse dobra izbira.
  4. Prosojno bluzo ali top nosite s krilom ali hlačami z visokim pasom. Tako se boste izognili občutku, da ste preveč razgaljeni.
  5. Če imate večje oprsje, se s prosojnimi oblačili lahko poigrate s pomočjo slojenja, pri čemer pazite, da pod prvi sloj prosojnih oblačil vedno oblečete perilo (modrček ali bodi), ki zmanjša prsni obseg.
  6. Če se izogibate črnini, sta mogoče prav prosojna črna bluza ali top prava izbira za vas. Barvna kombinacija, ki jo ustvarja kontrast črne in kože, je videti veliko bolj sveže kot samo črna barva.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov. 


Naslovna fotografija: Profimedia

Preverjena klasika Če želite prosojna oblačila nositi na zelo eleganten videz, posezite po minimalističnem modrčku gladke teksture. Prosojna črna bluza, pod katero oblečete črn modrček, je v kombinaciji z belimi hlačami videti zelo prefinjeno.

Gladek brezšiven modrček Esprit.
29,99 €
Gladek modrček svilnate teksture Triumph.
49,95 €
Modrček brez kosti svilnate teksture Palmers.
49,99 €
Gladek modrček svilnate teksture Lisca.
29,90 €

Zapeljivo in elegantno

Če je prosojna bluza globoko dekoltirana, izberite čipkast bralette modrček. Tega lahko nosite tudi povsem samostojno v kombinaciji z zapetim ženskim suknjičem. Če čipka modrčka sega skoraj do popka, pa je odpet gumb suknjiča več kot dobrodošel.

Čipkast modrček Yamamay.
39,95 €
Čipkast modrček Skiny.
29,99 €
Čipkast modrček Etam.
26,99 €

Mladostno in športno

Če je top bolj oprijet in ga želite nositi v bolj športnem duhu s trenirko in modnimi supergami, izberite modrček brez košaric, ki spominja na zelo kratek top. Takšno perilo se odlično poda tudi k razpetim predimenzioniranim srajcam, ki jih nosite v kombinaciji z džinsom. Naj vam modrček služi kot top.

Modrček top s čipko Skiny.
34,99 €
Modrček top z elastiko Tommy Hilfiger.
29,90 €
Modrček top z elastiko Benetton.
19,95 €
Modrček top z vzorcem Calvin Klein.
41,95 €

Aktualno