Privoščite si čas zase
30 Sep 2015

Privoščite si čas zase

Tempo življenja je čedalje hitrejši in včasih se nam zdi, da se borimo z urami, roki in raznoraznimi opravki kot z mlini na veter. 

Tempo življenja je čedalje hitrejši in včasih se nam zdi, da se borimo z urami, roki in raznoraznimi opravki kot z mlini na veter. V tako hektičnih časih je pomembno, da se ustavimo, se umirimo in si vzamemo čas zase.

Jesen se je zame začela noro – v televizijskem in medijskem poslu je poletje kot zimski spanec, a že v začetku meseca septembra je tempo na polno. Zato je še kako pomembno, da se v tem hitrem tempu znamo umiriti in si vzeti čas zase. Moj najljubši ritual jeseni je pitje čaja ali vročega kakava s kokosovim mlekom in z dodatkom cimeta, kavo pa praviloma zamenja črni čaj z mlekom. To so moji drobni užitki, ko se zavijem v toplo odejo in si privoščim skodelico vročega napitka, ki blagodejno vpliva na moje telo in tudi dušo, ko počasi srkam, se umirim in pustim telefon ter skrbi v drugi sobi. Vsak potrebuje trenutek zase, da ponovno zadiha s polnimi pljuči in pomembno je, da si ga privoščimo! Če pa ob tem pojemo še kakšen košček sladke pregrehe, ni pa nič hudega!

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu