Prebudite svoj balkon ali teraso iz zimskega spanca
22 Apr 2016

Prebudite svoj balkon ali teraso iz zimskega spanca

Sezona pitja jutranje kavice, večernega kozarčka na balkonu ali terasi, prirejanja raznoraznih piknikov in zabav se je odprla!

Sezona pitja jutranje kavice, večernega kozarčka na balkonu ali terasi, prirejanja raznoraznih piknikov in zabav se je odprla! Zato sem izbrala nekaj idej, kako vaš balon ali teraso prebudite iz zimskega spanca. Dnevi so vse daljši in toplejši ter prijetnejši za druženje na domačem vrtu ali balkonu. To, koliko je vaš balkonček velik, niti ni toliko pomembno, važno je, da si ga opremite po svojem okusu in da se na izbranem vrtnem pohištvu tudi dobro počutite. Vrtno pohištvo običajno kupujemo za več sezon, tako da ga nima smisla menjavati vsako sezono, je pa lepo, če ga na začetku pomladi malce popestrite in prevetrite stil balkona ali terase s parimi detajli.

Najlažje in najbolj poceni to storite z okrasnimi blazinami in blazinami za sedenje. Izbrala sem zelo romantične, z motivom ptic in cvetja ter s prikupnimi volančki, ki se odlično podajo vrtnemu pohištvu iz kovine v beli barvi in v vintidž stilu. Blazine bodo služile za prelepo vzdušje na vrtu, zato sem se odločila, da podoben vzorec ponovim tudi na krasni prešiti odeji, ki je pošita po vsej svoji površini, z motivom ptic in rož, z roza čipko pri straneh in valovčki okoli in okoli. Idealna za dneve, ki niso tako zelo vroči, a ravno prav, da v svojem kotičku v miru preberemo kakšno knjigo, ali pa zgolj prelistamo najljubšo revijo.

Vse kar še potrebujete zdaj je kakšna bela romantična lanterna za tople večere in pa najljubša skodelica za jutranje ali popoldansko pitje kave ali čaja. Izbrala sem porcelanasto skodelico s podstavkom in motivom sivke ter bele čipke in ujemajoči se pladenj. Sivka se mi zdi super motiv za na balkon ali teraso, še boljše je, pa če imate v lončku ali dveh tudi pravo sivko, ki bo omamno dišala -ravno zato sem izbrala še okrasni lonec, v katerem lahko začnete gojiti sivko, ki jo nato lahko uporabite na več različnih načinov, celo v kuhinji! ;)

Sedaj vam 'preostane' le še uživanje v novem kotičku, za katerega upam, da ga bomo vsi čim večkrat to pomlad in poletje uporabili.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Asa Selection Okrasni lonec 13,55 €
13,55 € Podeli