Tjašin nasvet


Pripravite dom na praznični čas

Zapadel je prvi sneg in priznati moram, da sem že kar praznično razpoložena. Dejstvo je, da so prazniki za vogalom, zato sem pripravila nekaj idej in nasvetov, kako pripraviti svoj dom na praznični čas.

Pričarajmo si udobno jesensko vzdušje

Čas za udobje in prijetno vzdušje. Jesen zame pomeni, da je pečica skoraj vsak dan prižgana zaradi peke piščotov, pit in podobno, da ob večernih prižgem dišeče svečke, se udobno namestim pod odejo in si z možem privoščim ogledava kakšen dober film. Kako pa si v domu s pomočjo majhnih trikov še pričaramo udobno jesensko vzdušje?

Slivova pita za prste obliznit!

Drevesa so letos bogato obrodila in če ne veste, kaj narediti s kupom sliv, ki ste jih nabrali, svetujem enostavno, a resnično okusno slivovo pito.

Slastna torta BREZ pečenja

Verjetno vsi obožujemo slastno čokolado, ki pa jo lahko uporabimo tudi za pripravo enostavne in okusne torte brez pečenja, ki vam bo vzela manj kot pol ure časa. Za prste obliznit!

5 idej, kako vaš mini balkonček spremenite v vašo sanjsko ‘počitniško’ destinacijo

Ko se začnejo toplejši dnevi, tudi mi vse bolj migriramo na svež zrak in nič ni boljšega kot začeti dan s kavico na domačem balkonu. Kaj pa narediti, ko je naš balkon bolj mini velikosti? Se iz njega še vedno da narediti trendovski in predvsem uporaben balkon? Odgovor je vsekakor!

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.