Tjašin nasvet


Slivova pita za prste obliznit!

Drevesa so letos bogato obrodila in če ne veste, kaj narediti s kupom sliv, ki ste jih nabrali, svetujem enostavno, a resnično okusno slivovo pito.

Slastna torta BREZ pečenja

Verjetno vsi obožujemo slastno čokolado, ki pa jo lahko uporabimo tudi za pripravo enostavne in okusne torte brez pečenja, ki vam bo vzela manj kot pol ure časa. Za prste obliznit!

5 idej, kako vaš mini balkonček spremenite v vašo sanjsko ‘počitniško’ destinacijo

Ko se začnejo toplejši dnevi, tudi mi vse bolj migriramo na svež zrak in nič ni boljšega kot začeti dan s kavico na domačem balkonu. Kaj pa narediti, ko je naš balkon bolj mini velikosti? Se iz njega še vedno da narediti trendovski in predvsem uporaben balkon? Odgovor je vsekakor!

Ste za puhaste ameriške palačinke?

Lahko rečem samo mljask, mljask, ameriške palačinke so eden mojih najljubših zajtrkov. Raje jih imam kot navadne (mogoče zato, ker mi navadne skoraj nikoli ne uspejo ;) in božanske so s svežim sadjem.  

NAREDI SAM: Lovilec sanj za otroško sobo

Lovilec sanj ali dream catcher je na mojem seznamu želja že nekaj časa. A bolj kot kupiti, sem ga želela sama narediti, da je nekaj posebnega. In ker so praktično vse stene našega stanovanja že zapolnjene, sem se odločila, da ga naredim za punci.

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.