Tjašin nasvet


Kako ustvariti popolno steno umetnosti?

Trenutno so stene, polne različno velikih okvirjev, ki uokvirjajo zanimive napise, citate, simbole, naravo in podobno, izredno popularne. Dekor na stenah je postal naslednji velik hit, ki tudi ne zavzame nobenega prostora v samem domovanju, razen seveda na steni. Na steno lahko obesite, postavite ali nalepite marsikaj, od stenskih ...

Kako vnesti barvo leta 2019 v svoj dom?

Barvni strokovnjaki pri podjetju Pantone sedaj že vrsto let ob koncu leta razglasijo TOP barvo za prihodnje leto. In letu 2019 pripisujejo barvo, ki je polna življenja in mladosti, to je živahna koralna barva ali točneje odtenek Pantone 16-1546.

NAREDI SAM: Božične voščilnice

Tako kot pisanje in pošiljanje kartic iz potovanj, se mi zdi, da tudi običaj pošiljanja prazničnih čestitk upada, oziroma se je izrekanje lepih želja za praznike preselilo večinoma na splet. A vseeno decembra dobimo domov največ pisem z dobrimi željami in od lanskega leta praznične čestitke pošiljamo tudi mi kot družina. Ker je božič ...

Pripravite dom na praznični čas

Zapadel je prvi sneg in priznati moram, da sem že kar praznično razpoložena. Dejstvo je, da so prazniki za vogalom, zato sem pripravila nekaj idej in nasvetov, kako pripraviti svoj dom na praznični čas.

Pričarajmo si udobno jesensko vzdušje

Čas za udobje in prijetno vzdušje. Jesen zame pomeni, da je pečica skoraj vsak dan prižgana zaradi peke piščotov, pit in podobno, da ob večernih prižgem dišeče svečke, se udobno namestim pod odejo in si z možem privoščim ogledava kakšen dober film. Kako pa si v domu s pomočjo majhnih trikov še pričaramo udobno jesensko vzdušje?

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.