Opremljanje doma in mali triki za modne navdušenke
9 Nov 2017

Opremljanje doma in mali triki za modne navdušenke

Modne navdušenke, blogerke in trendseterke nas vsak dan navdušujejo s svojim modnim okusom in tudi okusom za notranji dizajn, zato se vedno večkrat prav k njim zatečemo po inspiracijo.

Modne navdušenke, blogerke in trendseterke nas vsak dan navdušujejo s svojim modnim okusom in tudi okusom za notranji dizajn, zato se vedno večkrat prav k njim zatečemo po inspiracijo.

1. Statement kos pohištva

To je ponavadi večji kos pohištva kot je velika miza, ali pa kavč v dnevni sobi, ki je nekaj posebnega, je zanimive in razkošne barve, ki nam zagotovi takojšen ‘UAU’ učinek. Modna navušenka tako ne izbere kavča v preverjeno sivi barvi, ampak se na primer odloči za smaragdno zelenega v žamet različici, ali kraljevsko modrega, morda tudi sončno rumenega in ga oplemeniti z zanimivo izbiro okrasnih blazin v prav tako drzni barvi.

2. Modni kosi na stojalu

Vsaka modna blogerka mora seveda imeti garderobno omaro, ki mora biti dovolj velika in predvsem funkcionalna z veliko policami, na katerih je dovolj prostora za vse dizajnerske kose. Seveda pa mora biti omara ali stojalo za oblačila del prostora, zato morajo biti oblačila, modni dodatki in čevlji vedno lepi, čisti, zlikani in stilsko urejeni. Velikokrat si modne blogerke kupijo kar enostavno stojalo za oblačila in na njega postavijo svoje ‘statement’ modne kose.

3. Mizica za ličenje

‘Must have’ vsakega domovanja modne in lepotne navdušenke je lična toaletna mizica, ki vabi poglede in ki hrani vsa naša ličila.

4. Osebna nota

Karakter boste stanovanju dali z umetniškimi slikami in osebnimi fotografijami, ki jih popestrite s trendovskimi okvirji. Prijetno vzdušje lahko ustvarite tudi s knjižno polico, na kateri bodo knjige vaših najljubših pisateljev in spominki, ki vas spomnijo na lepe dogodke.

5. Različne teksture

In tudi vzorci. Modno stanovanje ali domovanje tako kot modni stil ni sterilno, lahko je sicer minimalistično, še posebno priljubljen je skandinavski stil, ampak vedno se poigravamo z različnimi vzorci in tudi teksturami. Teksture namreč vplivajo na občutenje materiala in so ključnega pomena pri vizualni zanimivosti prostora.

6. Osvetlitev, osvetlitev in še enkrat osvetlitev

Eden izmed zelo pomembnih detajlov v domu je svetloba, ki jo mora biti v domovanju čim več. Najbolje je, da je naravna svetloba, pa tudi ambientalna svetloba je zelo pomembna. Šik stanovanja ni brez prave osvetlitve, ki naj bo raznolika, posebna, manjkati pa ne sme ambientalne razsvetljave. Trenutno zelo popularna so t.i. industrijska svetila v črni in metalik barvah.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Esprit Posteljnina Mina 59,95 €
59,95 € Podeli