Ohranite del poletja v vašem stanovanju
1 Sep 2015

Ohranite del poletja v vašem stanovanju

Najtoplejši letni čas se bo počasi poslovil, a delček njega lahko ohranite tako, da mornarski stil vkomponirate v svoj dom.

Ohranite del poletja v vašem stanovanju

Najtoplejši letni čas se bo počasi poslovil, a delček njega lahko ohranite tako, da mornarski stil vkomponirate v svoj dom. To lahko storite na več različnih načinov – najbolj preprost je ta, da razvijete nekaj svojih najljubših poletnih spominov in jih uokvirite v različne okvirje, ki so lahko tudi malce morsko obarvani.

V veleblagovnici Nama smo za vas poiskali lesen foto okvir z motivom morja in morskih živali, ki je kot naročen za kakšno 'morsko' fotografijo. Če ste bolj drzni, pa lahko v stanovanju izberete eno steno in jo pobarvate s turkizno modro barvo, ki vas bo spominjala na tiste brezskrbne dni, ko ste se ohladili v kristalno čisti vodi. Če se vam ne ljubi igrati pleskarskega mojstra, pa je še en način, s katerim lahko pričarati poletje – v Nami smo našli ljubke retro kovinske doze za shranjevanje sladkorja ali čaja v priljubljeni turkizni barvi. Lahko jih uporabite tudi nekoliko netipično – da v njih shranite kamne in školjke, ki ste jih prinesli domov.

 

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu