... kdor otroke ima
19 Nov 2015

... kdor otroke ima

Prihaja eden najlepših časov, praznični čas, ko v decembru čakamo prihod treh dobrotnikov, sv. Miklavža, Božička ali svetega Nikolaja in Dedka Mraza. Praznični čas za mene predvsem pomeni toplino in čas za družino.

Prihaja eden najlepših časov, praznični čas, ko v decembru čakamo prihod treh dobrotnikov, sv. Miklavža ali svetega Nikolaja, Božička in Dedka Mraza. Praznični čas za mene predvsem pomeni toplino in čas za družino. Kljub temu, da nimam bratov ali sester, sem zelo povezana z mojima bratrancema in sestrično, ki so kot moji starejši bratje in sestre. Najmlajši je od mene starejši skoraj 10 let in to pomeni, da imajo že vsi svoje družine, otroke, ki nam vedno polepšajo in tudi popestrijo družinska druženja. Priznam, rada jih razvajam. Sem tista teta, ki kupi tudi kakšno neumnost (čeprav za darila vedno vprašam še starše), ne kupujem le 'praktičnih' daril, torej oblačil, ampak raje kakšno igračo. 

Teh imajo seveda cel kup, ampak se vedno najde kakšna nova in še bolj zanimiva igrača od prejšnjih. Itak. Za božič se vsako leto dobimo pri babici, pojemo božično večerjo in potem odpremo darila. Starejši si že nekaj časa ne kupujemo daril, le kakšno sladko pregreho, dobijo jih le najmlajši. Včasih ne vem, kdo ima več veselja z njihovimi darili, na koncu se kar vsi skupaj zaigramo z novimi igračami. Ponudba je vsako leto bolj pestra in priznam, da sem posledično vsako leto tudi bolj zmedena, kaj kupiti in česa ne. Letos verjetno ne bom udarila mimo s katerokoli obliko Ledenega kraljestva za najmlajše punce in Lego kockami za fanta. Za starejši punci pa kaj ustvarjalnega ali kakšno mladinsko knjigo. 

V Veleblagovnico Nama pa že prihajajo Miklavževi popusti*, s katerimi boste razveselili svoje otroke, nečake ali vnuke in tudi vaša denarnica ne bo imela nič proti. Pa vesele praznike!

 

*-20% na igrače in oblačila (v to niso všteti popusti na skiroje, čelade in knjige). Velja tudi na Benettonu.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Mattel Frozen kraljica Elsa 32,99 €
32,99 € Podeli