Kako nosimo midi krila
22 Avg 2019

Kako nosimo midi krila

Midi krilu raste priljubljenosti iz sezone v sezono, jesen pa nas bo presenetila z novo različico midi krila. V spodnjih vrsticah ideje, kako ga nositi.

Midi krilu raste priljubljenosti iz sezone v sezono, jesen pa nas bo presenetila z novo različico midi krilaki me je enostavno navdušila. V spodnjih vrsticah ideje, kako ga nositi.

Kaj sploh je MIDI krilo?

Midi krila segajo čez koleno, vendar ne do tal, popolna midi dolžina je nekje na sredini meč, čeprav kot midi dolžino vzamemo že tista takoj pod koleni.

So različnih oblik in krojev, od A-linij, ravnih, plisiranih različic do oprijetih linij. In slednje bodo prihajajočo modno sezono zelo priljubljene in trendovske. Še posebno v denim različicah.

Oprijeto denim krilo v midi dolžini je trenutno eno mojih najljubših, saj ga lahko nosim tako na superge v zgodnji jeseni kot gležnarje in škornje v pozni jeseni in tudi zimi. 

Lepo se kombinira na oprijete, še poletne tope, pa tudi s pletenimi puloverji krasno izgleda. Za hladnejše dni dodamo še jakno iz denima ali usnjeno jakno.

Denim midi krilo lahko naredimo kot zelo sproščen, vsakdanji kos, pa tudi kot del poslovnega stajlinga s suknjičem in bluzo.

Letošnje barve so zagotovo črna, oker in bež, ki pa jih lahko kombiniramo z bolj divjimi in močnimi barvami.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Street One Krilo 49,99 €
49,99 €34,99 € Podeli