Tjašin nasvet


Kako nositi barvo leta 2020?

Vodilni strokovnjaki za barve, ameriško podjetje Pantone, so za barvo leta 2020 razglasili klasično modro. Pantone 19-4052 klasična modra ali Classic Blue je brezčasen odtenek, ki spominja na neskončno večerno nebo. Pomirjujoč kobaltno moder odtenek simbolizira zaščito, stabilnost, mir in zaupanje, spodbuja globoko razmišljanje, odprto ...

Ta model škornjev bo zasijal v decembru!

Visokim škornjem tudi letos ne bo mogoče ubežati. Zadnjih nekaj let so škornji nad koleni eden najbolj modnih kosov, ki jih lahko nosimo na različne outfite, od elegantnih, šik in seksi. So popolne za praznični december!

Kako najbolj izkorisiti ponudbe črnega petka?

Prevzet od Američanov, črni petek tudi pri nas vsako leto dobiva večjo težo. Za nekoga je to zelo pričakovan dan v letu, ampak da bi črni petek res dobro izkoristili, je potrebno vedeti kar nekaj stvari. Od planiranja do same izvedbe, da boste dobili najboljšo ponudbo, ni odvisno le to, da boste nakupovali na črni petek, ampak je potrebno ...

Veliki vzorci jeseni

Izgleda, kot da so se modni oblikovalci in zveneče znamke prav zabavali pri snovanju novih kolekcij za jesen, saj so polne zanimivih in razburljivih vzorcev, ki nas navdušujejo in bodo popestrili jesenske stajlinge.

TOP barve jeseni

Jesen že dolgo časa ni zavita le v temačne tone, ampak postaja vedno bolj pisana in barvita. Še vedno modni svet išče inspiracijo v naravi in spreminjanju barv, tako da bordo, rumeni in olivno zelenim odtenkom ne bo moč uiti, a tu je nekaj barv, ki vas letošnjo jesen lahko presenetijo.

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.