Uvod v praznični december
26 Nov 2018

Uvod v praznični december

Da ne bomo takoj zavili v praznično in za ta čas klasično rdečo barvo, sem se odločila za preverjeno, a prav tako slavnostno črnino, ampak v zapeljivi različici.

Da ne bomo takoj zavili v praznično in za ta čas klasično rdečo barvo, sem se odločila za preverjeno, a prav tako slavnostno črnino, ampak v zapeljivi različici. Usnjeni različici.

Za rokerice po duši. Usnje bo tudi letos kraljevalo po prazničnih zabavah, pa tudi sicer je to sezono zelo priljubljeno.

Izbrala sem ga kot čudovito kombinacijo tako za dnevne kot tudi večerne stajlinge, saj lahko na primer usnjene hlače kombinirate z elegantno belo srajco in nekaj zlatega nakita (recimo velikimi uhani), jih oblečete z ležernim pletenim puloverjem ali pa seksi čipkastim topom.

Lahko pa se odločite za seksi usnjeno oblekico, krasno bo tudi elegantno usnjeno krilo v kombinaciji z oprijetim topom. To kombinacijo lahko pospremite z elegantnimi salonarji, ali pa se odločite še za bolj seksi visoke škornje.

Za malce drugačne stajlinge se lahko odločite tudi s kratkimi hlačami iz usnja, ki delujejo zelo trendovsko in šik. Ta kombinacija je vsekakor za bolj drzne in pogumne, ki pa bo zagotovo navdušila.

Z usnjem se lepo kombinirajo svila, čipka, zakovice, zlata barva, preverjena bela, prosojni materiali, za sproščene trenutke pa bodo krasne tudi pletenine.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Morgan Bluza Clary 49,00 €
49,00 € Podeli
G-Star RAW Škornji Gepson 159,95 €
159,95 € Podeli
Comma Krilo 79,99 €
79,99 € Podeli
Esprit Superge 69,99 €
69,99 € Podeli
Morgan Hlače 69,00 €
69,00 €48,00 € Podeli
Comma Krilo 79,99 €
79,99 €56,00 € Podeli
Esprit Torbica 59,99 €
59,99 € Podeli