Sproščeno in udobno v pižami
15 Dec 2015

Sproščeno in udobno v pižami

Ne vem za vas, ampak meni so najboljše nedelje tiste, ki jih do poldneva preživiš v pižami, sproščeno in udobno.

Ne vem za vas, ampak meni so najboljše nedelje tiste, ki jih do poldneva preživiš v pižami, sproščeno in udobno. Priznati moram, da nikoli nisem razumela ljudi, ki so doma lahko v kavbojkah in ostalih dnevnih oblačilih. Takoj, ko pridem domov, pa tudi če samo za dobro uro, se moram preobleči v trenirko, ali še bolje v pižamo. Ja, ponavadi imam kar dve pižami, eno za spanje, drugo pa namesto trenirke, ker dejansko ni nič bolj udobnejšega kot mehka pižama.

Praviloma, pižamo vedno dobim za božič od babice, ki kupuje najboljše pižame, tiste najbolj kakovostne, slovenske. Pižama se mi prav tako zdi dobro darilo* za prihajajoče praznike, ko ne veš čisto dobro, kaj komu podariti, pižama vedno prav pride. Zato sem tokrat izbrala nekaj takšnih, ki so malce bolj praznično obarvane in ki se dajo tudi zanimivo kombinirati. 

Zanimivi so flanelasti spodnji deli pižame s karirastim vzorcem v rdeči in beli barvi, ki so ravnega kroja, imajo dva stranska žepa in elastičen pas z vrvico ter so čudoviti za hladne, zimske dni. Takšen material nudi maksimalno udobje. Všeč mi je bila tudi ljubka, dolga pižama, ki je kot nalašč za praznične dni, saj je zgornji del rdeče obarvan, ima okrogel izrez in igriv potisk jelena na sprednji strani, hlače pa so kariraste, kot naročene za božično jutro. Našla sem tudi spodnji del, ki je po celotni dolžini potiskan z jelenčki in pa hlače v rdeči z belimi pikicami, ki imajo ljubke gumbke in se zavezujejo z vrvico.

---

*v Veleblagovnici Nama imate od 7. do 24. decembra 20% popust na vse pižame, spalne srajce, halje tako na ženskem, moškem in otroškem oddelku.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Triumph Pižama 54,95 €
54,95 € Podeli
Schiesser Spodnji del pižame Uncover 25,05 €
25,05 € Podeli
Komet Pižama Naja 39,90 €
39,90 € Podeli
Lisca Pižama Tiffany 49,90 €
49,90 € Podeli
Schiesser Pižama Selected Premium 74,92 €
74,92 € Podeli
Schiesser Pižama Original Classics 53,48 €
53,48 € Podeli
Lisca Pižama 44,90 €
44,90 € Podeli