Razmišljanje o zimskem plašču
7 Nov 2016

Razmišljanje o zimskem plašču

Čas za razmišljanje o zimskem plašču. Kakšni so modni trendu, če želite imeti eleganten plašček, ki bo pristajal različnim stilom in barvam?

Čas za razmišljanje o zimskem plašču. Kakšni so modni trendi, če želite imeti eleganten plašček, ki bo pristajal različnim stilom in barvam?

Vsekakor je črna barva tista, na katero takoj pomislimo in s katero ne moremo zgrešiti. A vseeno imamo še toliko drugih možnosti, ki se prav tako zlahka kombinirajo na jesensko-zimske barve, da bi lahko tokrat misel o črnemu plašču opustili.

KAMELJA BARVA

Ta barva plašča je že nekaj časa zelo v trendu in tudi letos bo tako! Krasno se kombinira na elegantno črno-belo barvo, pa tudi trendovsko bordo, modro in sivo. Je korak naprej od črnega in sivega plašča.

TEMNO MODRA

Razmisliti o razkošni, a še vedno zelo hvaležni barvi za kombiniranje. Tdu modra in črna sta letonjo sezono zelo dobri prijateljici, da o jesenski gorčični barvi sloh ne govorimo! Moder volnen plašč s špičastim ovratnikom in pasom bo poskrbel za ženstven izgled.

RDEČA

Barva ljubezni, strasti, bo še posebno decembra spet zelo aktualna, vi pa ste lahko že zdaj. Je sicer veliko bolj drzna izbira kot kamelja barva ali temno modra, ampak je pa tako zelo intenzivna, da so ostali kosi lahko veliko bolj umirjeni.

SVETLO MODRA BARVA

Trenutno verjetno najbolj v trendu, je plašč svetlo modre barve, na katerega verjetno ne pomislite pri trenutek, ampak se krasno kombinira s črno barvo, sivo, tudi trenutno zelo trendovsko olivno zeleno in svetlo roza.

POTISKI

Potiskan plašč zna biti zelo zanimiv kos, pri katerem pa je pri samih kombinacijah potrebno biti malce bolj pazljiv ter premišljen. Še posebno je potrebno vkomponirati barve, ki so v samem potisku, izbrati eno in ostale kose graditi na njej.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu