Podčrtano v modi
19 Jun 2018

Podčrtano v modi

Tako kot so rože in z njimi cvetlični vzorci moderni in v trendu spomladi, bi rekla, da so črte za poletje. A letos se je črtasti vzorec odmaknil stran od klasično mornarske belo-modre barve in se podal v bolj razgibane vode.

 

Tako kot so rože in z njimi cvetlični vzorci moderni in v trendu spomladi, bi rekla, da so črte za poletje. A letos se je črtasti vzorec odmaknil stran od klasično mornarske belo-modre barve in se podal v bolj razgibane vode.

Poleti so črte ‘must have’ in si brez njih ta pravega modnega poletja sploh ne predstavljamo. Je vzorec, ki je sicer deluje preprosto, a hkrati tudi šik. 

Ampak letos ne bodo modne samo v klasični belo-modri različici, ampak tudi v bolj ‘peščenih’ in s tem tudi šik edicijah. Poleg črtastih oblek, bodo zelo priljubljeni tudi črtasti kombinezoni in pa pisani črtasti kosi, ki so me začarali.

 

 

Ti delujejo bolj retro, ampak ravno zato tudi navdušujejo! Modni so vzorci v sladolednih, se pravi bolj pastelnih barvnih kombinacijah in tudi bolj drznih kot so barvne povezave z rdečo barvo.

 

 

Lepe so tudi kombinacije s pliseji in debelejšimi črtami. Ponavadi gre za bolj elegantne kose, ki so popolni za na kakšno poroko ali bolj formalen poletni dogodek. Svojo popolno plisirano obleko sem našla v Nami na oddelu znamke Benetton.

 

Zraven črt ne gre kombinirati močne modne dodatke, ali pa izberite samo en kos, ki izstopa - lahko so to uhani ali ogrlica, ostali detajli, vključno s torbico in čevlji pa naj bodo bolj umirjeni.

 

 

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Esprit Obleka 69,99 €
69,99 € Podeli
Tom Tailor Obleka 39,99 €
39,99 € Podeli
Desigual Obleka Fidel 79,95 €
79,95 € Podeli
Desigual Obleka Felipe 99,95 €
99,95 € Podeli
Olsen Obleka 129,95 €
129,95 € Podeli