Stil meseca


Modni zimski oddih

Kljub temu, da smo malce že zavonjali pomlad, zime še ni konec. Kako le, če pa vruhunec smukaške sezone šele prihaja. Zato sem zbrala nekaj najlepših zimskih modnih videzov za inspiracijo vašega après ski stajlinga.

Najlepše praznične pižame

Zadnji stil meseca tega leta ne bo posvečen bleščicam, ali rdeči barvi, niti ne katerikoli drugi praznični, ampak bo bolj jelenčkast, snežen in predvsem super udoben.

Uvod v praznični december

Da ne bomo takoj zavili v praznično in za ta čas klasično rdečo barvo, sem se odločila za preverjeno, a prav tako slavnostno črnino, ampak v zapeljivi različici.

Top barva jeseni

Barva, s katero sem trenutno obsedena in ne sme manjkati v skoraj nobenem mojem stajlingu. Barva, ki je vzeta iz narave in je popolna za jesenske stajlinge. Lahko ji rečemo tudi rjasta, ampak se kostanjeva lepše sliši. Ta močna barva letos ne bo spregledana, saj se pojavlja povsod. Najbolj v obliki jesensko-zimskega plašča, kombinacije ...

Jesenska barvna eksplozija

Jesenski dnevi kljub temu, da znajo biti čudovito lepi in pisani v barvitem listju, so prevečkrat zaviti v sivino. Tudi pri naših stajlingih, zato vam danes predstavljam izbiro barve, ki bo v vaše jesenske stajlinge zagotovo prinesla sonce in živahnost.

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.