Najlepši črno-beli stajlingi poletja
4 Avg 2019

Najlepši črno-beli stajlingi poletja

Tokrat na modni piedestal postavljamo črno in belo barvno povezavo, ki je za vibrajoče in vedno barvito poletje sicer malce netipična, a zelo šik in vedno v trendu.

Tokrat na modni piedestal postavljamo črno in belo barvno povezavo, ki je za vibrajoče in vedno barvito poletje sicer malce netipična, a zelo šik in vedno v trendu.

S črno barvo tako ali tako ne gre zgrešiti, bela je vsako poletje zelo interesantna barva, monokromatski stajlingi pa so že nekaj časa zelo v trendu.

Črno in belo lahko spojimo sami, tako da kombiniramo črne in bele kose. Sama za poletje rada izberem belo midi krilo in ga kombiniram z belimi supergami ter črnim kratkim topom. Da stajling ni samo povezava črne in bele, pa ga rada začinim z rjavimi toni modnih dodatkov.

Superge v poletnih dneh pustim v omari, rada pa nosim platnene čevlje z malce višjim podplatom iz vrvi v stilu espadril.

Seveda pa so tukaj tudi vzorci, ki jih ustvarjata črna in bela ali bež barva. Sama sem se letos zaljubila v živalske vzorce, trenutno na mojem modnem seznamu prednjači zebra.

Tudi ta vzorec rada kombiniram z rjavimi modnimi dodatki in slamnikom, ki je ne samo letos zelo trendovski kos, ampak zame predvsem zelo uporaben, ker me mehansko ščiti pred sončnimi žarki. Letos so moderni različni modeli, od fedora oblike, do slamnikov s širokmi krajci ipd.

Sicer pa za poletje poleg kril rada izbiram tudi srajčne obleke midi dolžine in jih podaljšam s čipkasto kombinežo. Srajčne obleke so tako hvaležne za kombiniranje in za nošnjo, da jih imam skoraj vsako po eno barvo ali barvno kombinacijo.

In še en zanimiv vzorec, podoben žirafi, ki me je prepričal in se mi zdi zelo šik. S poletno obleko res ne moremo zgrešiti, prav tako pa pri vzorcu ni potrebno komplicirati glede modnih dodatkov, ker je že sam po sebi močan.

Za poletne dni najraje obujem udobne natikače, ki so trendovski in še zelo pripravni za natikanje. Seveda imam rada bolj posebne modele z detajli pentelj ali z zakovicami. 

Tokrat sem izbrala črne modne dodatke, za katere mislim, da delujejo še bolj šik in damsko.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Esprit Hlače 49,99 €
49,99 € Podeli
Esprit Krilo 59,99 €
59,99 €41,99 € Podeli
Esprit Majica + več barv 25,99 €
25,99 € Podeli
Yamamay Majica Simplicity + več barv 25,95 €
25,95 € Podeli
Esprit Hlače 49,99 €
49,99 € Podeli
Dixie Hlače 97,00 €
97,00 € Podeli
Dixie Hlače 86,00 €
86,00 € Podeli