Kako nositi jesenski karo?
1 Okt 2019

Kako nositi jesenski karo?

Karo ima dve plati: ali ga povezujemo z ostarelim angleškim profesorjem na univerziteti, ali pa z gozdarjem v karirasti srajci. Vmes pa so modne znamke našle znako in pred nami je šik ter zelo eleganten trend, ki se ga da nositi na številne različne načine. Preverimo kakšne. 

Karo je imel dve plati: ali smo ga povezovali z ostarelim angleškim profesorjem na univerzi, ali pa z gozdarjem v karirasti srajci. Vmes pa so modne znamke našle znako in pred nami je šik ter zelo eleganten trend, ki se ga da nositi na številne različne načine. Preverimo kakšne. 

Karirast vzorec je, če samo pomislimo na njegovo bogato zgodovino, zelo tradicionalen vzorec, ki pa danes ne pripada več samo Škotom. Letošnjo jesen in zima je karo ponudba res pestra, saj ga imamo v modnih dodatkih kot so razni šali in rute, na srajcah, krilih, oblekah, dolgih srajcah, hlačah in tudi plaščih. V trendu so klasične barvne povezave kot sta belo-bež-rdeča, črno-bele, rjave kombinacije, pa tudi različice z zeleno barvo

Z nekaj triki in stilskimi prijemi ta trend postane zelo šik. Vsekakor je vzorec, ki ga ne povezujemo več s starikavo modo, pač pa z trendovko-elegantnimi vibracijami. To jesen bo močno v trendu!

Odlične bodo kombinacije v zemeljskih tonih - zelo elegantno in damsko.

Priznam, da karirast plašč ni prva misel, ki me zaobide pri izbiri za moj nov jesenski plašč.

Ampak letošnjo jesen je karo trend še kako močan, ponudba je zelo pestra, od hlač, suknjičev, pončev in seveda tudi plaščev, ki se presenetljivo dobro kombinirajo na različne stile in barvne kombinacije.

Lahko ga nosimo na kavbojke in pleten pulover živahne barve kot je na primer oranžna, ali pa na zelo elegantne črno-bele kombinacije. Karo bo – kljub temu, da se mi včasih zdi, da zna postarati – stajling naredil bolj razgiban.

Sivo-črno-belo barvno povezavo se da kombinirati na zelo različne načine in gre k mnogim barvam kot so roza, modra, tudi rumena, gorčična in tako dalje ter se dobro kombinira tudi na denim.

Naj se torej modne črte in linije prekrižajo na pravi trendovsko-karirasti točki!

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Rinascimento Jakna 126,00 €
126,00 € Podeli
Esprit Plašč 119,99 €
119,99 € Podeli
Fracomina Jakna 179,00 €
179,00 € Podeli
Rinascimento Jakna 135,00 €
135,00 €81,00 € Podeli
Comma Blazer 129,99 €
129,99 € Podeli