10 kosov, ki jih mora imeti vsaka ženska v omari
27 Okt 2017

10 kosov, ki jih mora imeti vsaka ženska v omari

10 kosov oblačil, ki so pametno izbrani, lahko vašo omaro iz dolgočasne, spremenijo v zanimiv nabor oblačil, s katerimi ustvarimo različne stajlinge, videze in stile.

10 kosov oblačil, ki so pametno izbrani, lahko vašo omaro iz dolgočasne, spremenijo v zanimiv nabor oblačil, s katerimi ustvarimo različne stajlinge, videze in stile.

Ko imate teh deset preprostih kosov, boste dejansko pomnožili možnosti kombiniranja vaših oblačil, brez prepolne omare. Vse je samo v povezovanju različnih kosov oblačil in dodatkov.

Črni suknjič ali jakna

Popoln za poslovni videz in trendovski šik. Če bo to poslovni sestanek, boste črni jakni dodali še elegantno krilo ali hlače ter visoke pete, na sproščenem kosilu pa boste črno jakno in belo ali barvno majico kombinirali z modnimi kavbojkami.

Bela srajca

Vsaka ženska bi morala imeti eno ali dve beli srajci. Eno bolj elegantno, drugo pa bolj trendovsko. Lahko jo nosite za pisarno, kombinirano s črnim krilom ali hlačami, ali malce bolj odpeto s hlačami iz džinsa za manj formalne priložnosti. Pika na i bo trendovski blazer.

Majice različnih barv

Vedno morate imeti eno majico, ki je bela, eno, ki je črna, in eno ali dve, ki se podata k barvi vaše polti ali oči. Če jih boste nosili poleg suknjiča, boste skoraj vsak dan dobili drugačen videz.

Črno krilo ali hlače

Prednost črnih hlač ali krila? Na videz zmanjšajo obseg. Četudi imate popolno postavo, boste z njimi še bolj popolni. In druga njihova prednost? Podajo se k skoraj vsaki barvi in skoraj vsem kosom oblačil.

Hlače iz džinsa, ki se vam popolnoma prilegajo

Ali ni super imeti hlač iz džinsa, ki poudarijo, kar je za poudariti, in skrijejo nepravilnosti? Ja. Včasih je treba za takšen kos hlač plačati malce več, a se splača, saj se boste v njih počutili, kot si vsaka ženska želi. O tem, kakšne hlače najbolje pristojijo vaši postavi, bi bilo potrebnih več besed. A le toliko: če nimate ravno idealne postave, potem nizek pas ni najboljša rešitev.

Črna obleka

Črne obleke so odlične za različne priložnosti. Lahko jih nosite na porokah, različnih priložnostih, veselih ali bolj resnih, zabavah ali vedno, kadar si zaželite klasičen videz. Če pa se želite malce spremeniti od prejšnjega dne, ji dodajte pisan šal, mogoče jopico ali suknjič, in nihče ne bo opazil, da je to ista obleka, ki ste jo nosili na prejšnji zabavi.

Črni čevlji

Ja, črni čevlji morajo biti v omari, saj pristojijo vsaki obleki, kajne? Medtem ko nekateri stilisti priporočajo balerinke, drugi priporočajo pete, ključno je najti svoj udoben stil, za jesen so to gležnarji. Izberite par, s katerim boste lahko kombinirali večino stvari v vaši garderobi.

Večbarvni šal

Šali in rute pristojijo vsakemu videzu. Lahko jih nosite poleg majic, srajc ali črne obleke, vsakič boste z njimi dosegli svoj namen. Vsaka barva gre na črno in belo, a izberite tudi kakšen šal, ki se bo podal k vašim barvnim majicam. Morda celo takšnega s potiskom.

Različen nakit

Ne samo šali ali rute, tudi nakit lahko spremeni videz. Lahko izberete iste hlače iz džinsa in majico, a če boste spremenili nakit, boste naenkrat postali druga oseba. Velik, majhen, različnih barv in stilov bo dal vašemu videzu piko na i.

Torbica

Da popolnoma dodelate svoj videz, nujno potrebujete torbico, ki bo videti, kot da je narejena samo za vas. Izberite takšno, ki pristoji vaši osebnosti in gre z roko v roki z vašim slogom. Velikost je mogoče najpomembnejši faktor. Če je premajhna, se bo izgubila, če je prevelika, je lahko moteča. Nekaj vmes je najbolje. 

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Fracomina Blazer 145,00 €
145,00 € Podeli
Street One Majica 29,99 €
29,99 €21,00 € Podeli
Imperial Obleka 98,03 €
98,03 € Podeli
G-Star RAW Čevlji Shona Chelsea Boots 169,95 €
169,95 € Podeli
Desigual Šal Rectangle Caribou 35,95 €
35,95 € Podeli
Cruciani Ogrlica Choker 14,00 €
14,00 € Podeli
Pepe Jeans Torbica Alis 70,00 €
70,00 €49,00 € Podeli