Stil meseca


Najbolj praznična med prazničnimi barvami - kako nositi rdečo barvo

Najbolj praznična med prazničnimi barvami je zagotovo rdeča barva. Vašemu videzu bo dodala nekaj šik glamurja. Ampak, kako nositi rdečo barvo, ne da bi izgledali kot gospa Božičkova? Vse to pa v naslednjih vrsticah.

TOP jesenska barvna kombinacija

Pa pravijo, da je jesen turobna in siva … Tole je kombinacija, ki mi je zadnje čase ‘skakala ven’ na Instagramu in modnih spletnih straneh. Ker se ne bojim barv, sem jo sprobala in presenetljico spoznala, da mi je všeč in še paše k moji trenutni barvi las.  V nadaljevanju pa še nekaj idej, kako nositi roza barvo in tale ‘zarjavel-viski’ odtenek. ...

Kako nositi jesenski karo?

Karo ima dve plati: ali ga povezujemo z ostarelim angleškim profesorjem na univerziteti, ali pa z gozdarjem v karirasti srajci. Vmes pa so modne znamke našle znako in pred nami je šik ter zelo eleganten trend, ki se ga da nositi na številne različne načine. Preverimo kakšne. 

Poletni kosi na jesenski način

Jesen kot kaže že komaj čaka, da nas pozdravi, zato v septembrskemu stilu meseca predstavljam ideje, kako transformiramo poletne kose na jesenski način.

Najlepši črno-beli stajlingi poletja

Tokrat na modni piedestal postavljamo črno in belo barvno povezavo, ki je za vibrajoče in vedno barvito poletje sicer malce netipična, a zelo šik in vedno v trendu.

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.