Stil meseca


Najlepši črno-beli stajlingi poletja

Tokrat na modni piedestal postavljamo črno in belo barvno povezavo, ki je za vibrajoče in vedno barvito poletje sicer malce netipična, a zelo šik in vedno v trendu.

Svilen stil in kako ga nositi

Ena izmed najbolj trendovskih oblek za letošnje poletje, ki jo obožujejo vse trendseterke in modne blogerke, je vsekakor svilena obleka, ki izgleda kot kombineža ali spalna srajčica. A kako nositi ta trend, da ne bo izgledalo kot da gremo res v posteljo?

Kakšne kopalke bomo nosile letos?

Čas je, da se poslovite od črnega bikinija, tukaj so razburljivi trendi kopalne mode za novo sezono. Za vsako postavo in za vsak okus nekaj.

Kako nositi trend, ki ne bo šel nikoli iz mode?

Denim že dolgo časa v resnici sploh ni trend, ampak stil in must have kos v vsaki omari. Brez njega si težko predstavljamo, kako bi izgledala naša garderobna omara, ali kar se tiče kavbojk, pa tudi ni ga čez jakno iz denima. Ali nas torej sploh lahko še kakšen stil ali pa denim različica preseneti?

Spomladanski plašček

Oblačenje v slojih je za pomladno in še posebno aprilsko muhasto vreme najpogostejša in najbolj 'varna' modna odločitev. In seveda se vsi sprašujemo, kaj obleči kot vrhnji sloj, nekaj ravno prav toplega, modnega in tudi lahkotnega. Odgovor in navdih sledi v naslednjih vrsticah.

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.