Stil meseca


'Date night' videz za valentinovo

Če ste ljubiteljica valentinovega, praznika zaljubljencev, če imate romantične načrte s svojo boljšo polovico in če morda iščete ideje za valentinov stajling, ste na pravem naslovu. V naslednjih odstavkih vam predstavljamo šik, trendovske in enostavne zaljubljene stajlinge!

Torbice, ki bodo moderne v letu 2020

Torbice so že same po sebi zelo uporaben nakup, a jih rade kupujemo tudi zaradi novih oblik, detajlov. Nekateri trendi leta 2020 so zelo uporabni, nekateri pa le zabavni. Ne glede na to, ali se odločite za veliko torbico, skoraj cekar, ali vaša večerna torbica spravi le šminko, je zagotovo zelo zabaven čas, da investirate v novo torbico.

Najbolj praznična med prazničnimi barvami - kako nositi rdečo barvo

Najbolj praznična med prazničnimi barvami je zagotovo rdeča barva. Vašemu videzu bo dodala nekaj šik glamurja. Ampak, kako nositi rdečo barvo, ne da bi izgledali kot gospa Božičkova? Vse to pa v naslednjih vrsticah.

TOP jesenska barvna kombinacija

Pa pravijo, da je jesen turobna in siva … Tole je kombinacija, ki mi je zadnje čase ‘skakala ven’ na Instagramu in modnih spletnih straneh. Ker se ne bojim barv, sem jo sprobala in presenetljico spoznala, da mi je všeč in še paše k moji trenutni barvi las.  V nadaljevanju pa še nekaj idej, kako nositi roza barvo in tale ‘zarjavel-viski’ odtenek. ...

Kako nositi jesenski karo?

Karo ima dve plati: ali ga povezujemo z ostarelim angleškim profesorjem na univerziteti, ali pa z gozdarjem v karirasti srajci. Vmes pa so modne znamke našle znako in pred nami je šik ter zelo eleganten trend, ki se ga da nositi na številne različne načine. Preverimo kakšne. 

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.