Zadnje objave

Ljubo doma

Pričarajmo si udobno jesensko vzdušje

Čas za udobje in prijetno vzdušje. Jesen zame pomeni, da je pečica skoraj vsak dan prižgana zaradi peke piščotov, pit in podobno, da ob večernih prižgem dišeče svečke, se udobno namestim pod odejo in si z možem privoščim ogledava kakšen dober film. Kako pa si v domu s pomočjo majhnih trikov še pričaramo udobno jesensko vzdušje?

Modni nasvet

Cvetlični vzorec in kako ga nositi

Cvetlični vzorec bo letošnjo jesen zelo v trendu, zato sem ga izbrala kot pravo uverturo v jesen.

Namin izbor

Nama je izbrala ...

Nama je izbrala novo podobo, nova in pestrejša je tudi njena ponudba, ki je v koraku s časom. NAMA tako s svojo ponudbo ostaja v centru. V centru Ljubljane. V centru navdiha.

Lepota

Maska za noč čarovnic

Vem, da noč čarovnic ni naša tradicija, ampak po resnici jaz zagrabim vsako priložnost, da se lahko malce namaškaram. In tokrat sem za noč čarovnic ustvarila negrozljivo masko, ki jo boste lahko uporabili tudi za pusta hrusta. Če pa želite, da je maska bolj v stilu noči čarovnic, pa lahko v kotičke ustnic dodate malce rdeče šminke, da izgleda ...

Stil meseca

Jesenska barvna eksplozija

Jesenski dnevi kljub temu, da znajo biti čudovito lepi in pisani v barvitem listju, so prevečkrat zaviti v sivino. Tudi pri naših stajlingih, zato vam danes predstavljam izbiro barve, ki bo v vaše jesenske stajlinge zagotovo prinesla sonce in živahnost.

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.

Namin styling

Oblecite se za 100€
Oblecite se za 150€
Oblecite se za 200€