Zadnje objave

Namin izbor

Modna uvertura v jesen

Jesen v modnem svetu zagotovo ne bo le siva, ampak bo poskrbljeno za vsak modni okus – za sofisticirano poslovno žensko, za drzno modno navdušenko, ki se ne boji tveganja in za tiste, ki se raje držijo klasike. Predno poletna oblačila zamenjamo za čebulno oblačenje, smo preverili, katerih je TOP 10 trendov za prihajajočo jesen. 1. ČAS ...

Tjašin nasvet

Kako nosimo midi krila

Midi krilu raste priljubljenosti iz sezone v sezono, jesen pa nas bo presenetila z novo različico midi krila. V spodnjih vrsticah ideje, kako ga nositi.

Modni nasvet

Najbolj popularen poletni nakit

Pozabite na 'statement' ogrlice, letos raje posezite po decentnih modelih iz srebra in zlata, ki jih krasijo obeski v obliki polmeseca, roga, v trendu bodo tudi medaljoni. Poleg teh so poleti nadvse trendi tudi ogrlice, ki jih krasijo biseri in školjke ter so na njih izpisane besede. Tovrstne ogrlice pridejo najlepše do izraza, ...

Stil meseca

Najlepši črno-beli stajlingi poletja

Tokrat na modni piedestal postavljamo črno in belo barvno povezavo, ki je za vibrajoče in vedno barvito poletje sicer malce netipična, a zelo šik in vedno v trendu.

Namin izbor

Poletni kombinezoni

Poletje je vsekakor prava sezona za kratek kombinezon, ki je bolj šik od navadne majice s kratkimi rokavi in kratkih hlač. Letos so kratki kombinezoni namreč postali prav zelo elegantni kosi, zato so mi tudi tako všeč.

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.

Namin styling

Oblecite se za 100€
Oblecite se za 150€
Oblecite se za 200€