Zadnje objave

Ljubo doma

Pripravite dom na praznični čas

Zapadel je prvi sneg in priznati moram, da sem že kar praznično razpoložena. Dejstvo je, da so prazniki za vogalom, zato sem pripravila nekaj idej in nasvetov, kako pripraviti svoj dom na praznični čas.

Modni nasvet

Popoln jesenski kos

Prihaja v obliki toplih in mehkih pletenin v različnih oblikah, stilih in vzorcih. Pletenine so nekaj lepšega, kar se zgodi jeseni.

Lepota

Čudovit in enostaven jesenski mejkap

Kdo pravi, da je le pomlad romantična? Meni so jesen in lepi jesenski dnevi zelo romantični, zato sem se odločila, da ustvarim malce zasanjal jesenski videz in katerega sije toplina.

Namin izbor

Jesenski barvni par, ki me je začaral

Morda bi morala biti v jesenskih mračnih dneh bolj siva kot zelena, ampak dejstvo je, da obožujem barve in barvne kombinacije, se jih ne bojim in vedno iščem nove in vznemirljive barvne povezave.

Stil meseca

Top barva jeseni

Barva, s katero sem trenutno obsedena in ne sme manjkati v skoraj nobenem mojem stajlingu. Barva, ki je vzeta iz narave in je popolna za jesenske stajlinge. Lahko ji rečemo tudi rjasta, ampak se kostanjeva lepše sliši. Ta močna barva letos ne bo spregledana, saj se pojavlja povsod. Najbolj v obliki jesensko-zimskega plašča, kombinacije ...

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.

Namin styling

Oblecite se za 100€
Oblecite se za 150€
Oblecite se za 200€