Zadnje objave

Namin izbor

Prosojno je v trendu

Jesen se je začela zapeljivo, s prosojnimi kosi, ki so nas preprosto začarali. V trendu bodo prosojni topi, bluze in srajce iz organze, barva, ki bo prevladovala pa bo bela, ki bo delovala zelo sveže in šik.

Tjašin nasvet

TOP barve jeseni

Jesen že dolgo časa ni zavita le v temačne tone, ampak postaja vedno bolj pisana in barvita. Še vedno modni svet išče inspiracijo v naravi in spreminjanju barv, tako da bordo, rumeni in olivno zelenim odtenkom ne bo moč uiti, a tu je nekaj barv, ki vas letošnjo jesen lahko presenetijo.

Lepota

Jesenski lepotni videz

Novi lepotni trendi so na obzorju. Temnejše in močnejše barve prihajajo v ospredje in ena izmed takšnih je tudi smaragdno zelena, popolna za jesensko lepotno preobrazbo.

Stil meseca

Poletni kosi na jesenski način

Jesen kot kaže že komaj čaka, da nas pozdravi, zato v septembrskemu stilu meseca predstavljam ideje, kako transformiramo poletne kose na jesenski način.

Lepota

Poletna nega las

V poletnih mesecih, ki so eno bolj brezskrbnih obdobij v letu, velikokrat zanemarimo ali pa pozabimo na nego las, ki pa so v teh mesecih najbolj na udaru. Sonce, veter, slana ali klorirana voda jih izsušujeta in povzročata poškodbe. Zato je pametno, da poskrbimo za preventivo in ne samo kurativo po poletju, ko je lahko morda že prepozno ...

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.

Namin styling

Oblecite se za 100€
Oblecite se za 150€
Oblecite se za 200€