Zadnje objave

Tjašin nasvet

Veliki vzorci jeseni

Izgleda, kot da so se modni oblikovalci in zveneče znamke prav zabavali pri snovanju novih kolekcij za jesen, saj so polne zanimivih in razburljivih vzorcev, ki nas navdušujejo in bodo popestrili jesenske stajlinge.

Lepota

Čarobna maska za prihajajočo noč čarovnic

Noč čarovnic je sicer ameriški praznik oziroma tradicija, ampak to še ni razlog, da se na ta dan ne bi tudi mi malce pozbavali in oblekli kakšen kostum ... 

Modni nasvet

PLETENINE - izbor in kombinacije za različne priložnosti ter stile

Pletenine so v modnem svetu najpogosteje prve znanilke jeseni. Udobne, mehke, trendovske, pletenine so tudi letos zelo močne na modnem zemljevidu. Kako jih kombinirati na različne kombinacije in za različne priložnosti pa v naslednjih odstavkih.

Stil meseca

Kako nositi jesenski karo?

Karo ima dve plati: ali ga povezujemo z ostarelim angleškim profesorjem na univerziteti, ali pa z gozdarjem v karirasti srajci. Vmes pa so modne znamke našle znako in pred nami je šik ter zelo eleganten trend, ki se ga da nositi na številne različne načine. Preverimo kakšne. 

Modni nasvet

TOP usnjeni kosi jeseni

Usnje je eden izmed bolj pogostih materialov, ki se nosijo jeseni. Lepo se kombinira s pleteninami, čipko, tudi bleščicami in nežnejšimi kosi kot so bluze in lahkotni topi.    

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.

Namin styling

Oblecite se za 100€
Oblecite se za 150€
Oblecite se za 200€