Zimski kos meseca - šal - in kako ga nositi?
14 Jan 2016

Zimski kos meseca - šal - in kako ga nositi?

Šal je verjetno eden izmed najbolj podcenjenih modnih kosov, saj je ta modni dodatek lahko vreden zlata in vam ob primernem nošenju stajling pošteno nadgradi. 

Mehak in topel šal je nepogrešljivi kos pozimi, seveda pa ne gre brez lahkotnejših različic tudi spomladi in jeseni. Šal je verjetno eden izmed najbolj podcenjenih modnih kosov, saj je ta modni dodatek lahko vreden zlata in vam ob primernem nošenju stajling pošteno nadgradi. Z izbiro pravega šala lahko poudarite svoj obraz, dopolnite in preobrazite vaš 'stari' plašček iz pretekle sezone, hkrati pa je ta modni dodatek neštetih barv, vzorcev ter oblik tudi odlična popestritev zimske garderobe.

Šali namreč omogočajo raznoliko nošenje in popestritev stila. Trenutno so v modi veliki, debeli in široki šali, s katerimi se lahko dobro ovijemo in jih nosimo na različne načine.

Trenutno najbolj moden način je, da si šal ovijete okrog ramen kot bi si ovili povoj. Tak način nošenja je trenutno najbolj šik, zato ga je vredno preizkusiti na vsaki opravi. Najprej si neprepognjen šal enakomerno ogrnite čez ramena, nato enega od dveh sprednjih koncev zataknite pod šal ob nasprotni rami, drugi konec šala, ki ostane, pa namestite na nasprotno ramo, a ga zataknite za vrat, da bo ostal na mestu.

Zelo modno je tudi, da velik šal opasamo z usnjenim pasom, ali pa preprosto pasom od plaščka, ki ga nosimo. Tako šale nosijo trenutno vse fašionistke, na voljo pa so vam tako volneni šali kot tudi trenutno 'it' kos zimske sezone - šal iz umetnega krzna.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Scotch&Soda Šal 49,95 €
49,95 € Podeli
Scotch&Soda Šal 59,95 €
59,95 € Podeli
Gas Šal 69,90 €
69,90 € Podeli
Scotch&Soda Šal 34,90 €
34,90 € Podeli