Vodnik po darilih
7 Dec 2016

Vodnik po darilih

V Veleblagovnici Nama lahko kupite darila za vse najbližje.

V Veleblagovnici Nama lahko kupite darila za vse najbližje. Praznični čas je tukaj in kljub temu, da gre za zelo lepo obdobje, gre tudi za zelo hektično obdobje, saj velikokrat samo bezljamo iz te zabave na ono, iz tega druženja na onega, skoraj se ne znamo ustaviti.

Še posebno, kar se tiče daril, saj je izbiranje in nabiranje daril precej zamudno opravilo. V Velegblagovnici Nama pa dejansko lahko kupite darila za vse vaše najbližje in najdražje osebe, saj imajo zelo pestro ponudbo za vsak okus. Otroke sem tokrat namenoma izpustila, ker imajo res v Veleblagovnici Nama morje različnih idej za darila za otroke, od igrač do oblačil.

ZANJ:

Izbrala sem zelo praktična darila, saj so ta po mojem mnenju najboljša za moške, ki so zelo praktični. Če je kaj podoben 'novodobnim' modernim moškim, potem si je zagotovo pustil rasti brado. Zato sem ga mehko in negovano brado izbrala balzam, kapo zato, da ga ne bo zebno, pas pa je pri moških nepogrešljiv modni dodatek, zato sem izbrala trendovskega v večni črnini, ki ga bo povsod kombiniral. Ta darila so primerna tako za dragega kot tudi za vašega očeta, strica, prijateljica, skratka kogarkoli izmed moških predstavnikov.

G-Star RAW Pas Zendor, 69,95 €

Afrodita Men Beard Conditioner Balzam za brado, 75ml, 3,55 €

Benetton Kapa, 16,95 €

ZA MAMO ALI TETO:

Mogoče sklepam po sebi, ker ima moja mami rada modne dodatke, ampak katera ženska jih pa nima? Za šik zimske dni sem izbrala volnen klobuk s širokimi krajci, dišavo užitka Shiseido, ki vas popolnoma prevzame in napogrešljiv obesek z ogrlico. Swarovski Elements je blagovna znamka za visoko kvalitetne kristalne elemente Swarovski. V svojih modnih zgodbah jih uporabljajo oblikovalci in proizvajalci po celem svetu.

Benetton Klobuk, 34,95 €

Swarovski Elements Ogrlica srček, 18,90 €

Shiseido Parfumska voda Zen, 30ml, 42,30 €

ZA PRIJATELJICO:

Za trendovsko prijateljico sem izbrala majhno torbico, ki jo bo lahko povsod kombinirala in pa dva lepotna izdelka, ki sta prav tako nepogrešljiva - lak za nohte v praznični rdeči barvi in luksuzne kroglice za senčenje, ki poskrbijo za profesionalno dokončanje make upa in odličeno teniran izgled.

G-Star RAW Torbica Zeelus, 69,95 €

Pierre Rene Luksuzne kroglice za senčenje - natural, št. 04, 15,90 €

BellHypoallergenic dolgoobstojen lak za nohte št.41, 4,49 €

ZA BABICO ALI TAŠČO:

Tudi na oddelku za dom se najdejo čudovita darila, ki pa sem jih jaz bolj pripisala babici, teti, lahko tudi tašči. Ponesite jih v nostalgijo in izberite čudovit emajliran lonček s kljunom, ki je priročen za vretje mleka ali čaja in prelep na izgled. Zelo bo vesela tudi negovalne kreme za roke, ali pa prelepega predpasnika Isabelle Rose z motivom retro vrtnic.

Isabelle Rose Predpasnik Christina, 16,90 €

Le Couvent des Minimes Krema za roke vrtnaričin balzam, 25ml, 6,60 €

Isabelle Rose Emajliran lonček s kljunom, 12,80 €

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu