Srajčna obleka
15 Feb 2016

Srajčna obleka

Srajčna obleka je eden izmed 'it' kosov letošnje pomladi. Je kos, ki ga lahko kombiniramo na zelo veliko različnih načinov in dovoljuje različnih stilov nošenja.

Srajčna obleka je eden izmed 'it' kosov letošnje pomladi. Je kos, ki ga lahko kombiniramo na zelo veliko različnih načinov in dovoljuje številne stile nošenja.

Mešanec med srajco in obleko, je odličen kos za različna kombiniranja. Srajčna obleka je veliko bolj sproščena kot elegantna in včasih preveč 'zapeta' srajca ter bolj trendovska kot obleka. Dovoljuje različne kombinacije, saj jo lahko nosite samostojno kot obleko ali kot srajco in jo stilirate z oprijetimi hlačam.

Pomladi se bomo navduševali nad srajčnimi oblekami iz večnega denima, nepogrešljive pa bodo tudi različice iz ostalih materialov. Barve, ki bodo modne bodo črna črna in bela, olivno zelena, ki se lepo kombinira na nežno roza barvo, trendovski pa bodo tudi različni vzorci od cvetličnih do bolj retro.

šal SCOTCH&SODA, 39,95 eur

bomber jakna G STAR RAW, 199,95 eur

srajčna obleka G STAR RAW, 119,95 eur

torbica DESIGUAL, 49,95 eur

hlače FRENCH CONNECTION, 54,50 eur

Srajčno obleko iz denima sem kombinirala z modno bomber jakno in oprijetimi hlačami, ki imajo rahel videz usnja. Za piko na i sem uporabila trendovski pomladni šal in elegantno črno torbico, ki je lahko del številnih kombinacij.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
G-Star RAW Obleka Remi 119,95 €
119,95 € Podeli
Scotch&Soda Obleka 169,95 €
169,95 € Podeli
G-Star RAW Obleka Core 149,95 €
149,95 € Podeli
G-Star RAW Srajca Aeronotic 99,95 €
99,95 € Podeli