Praznična zabava v pižamah
5 Dec 2017

Praznična zabava v pižamah

V prazničnem času je veliko takšnih in drugačnih zabav, a obljubljeno najbolj udobna se lahko zgodi kar pri vas doma in to v pižami!

V prazničnem času je veliko takšnih in drugačnih zabav, a obljubljeno najbolj udobna se lahko zgodi kar pri vas doma in to v pižami!

Seveda verjetno na to zabavo ne boste povabili vaših poslovnih partnerjev, zabava v pižamah se lahko zgodi v spomin na otroške dni, ko smo prespali pri prijateljici ali sošolki in imeli najboljše zabave v pižamah. Nostalgija po tistih brezskrbnih dneh in praznični čas pa sta pravi recept, da nastane eno izmed najbolj nepozabnih prazničnih druženj.

Predlagam, da povabiš samo zelo dobre in najbližje prijateljice, s katerimi si delite vsako skrivnost, saj bo tako zabava najbolj pristna in boste v njej najbolj uživali. Najbolje je še, da se te prijateljice med seboj vse poznajo, da bo vzdušje res karseda najbolj sproščeno.

Zabava v pižami pomeni samo eno kodo za oblačenje in to je pižama: posebno vzdušje bodo naredile praznično obarvane pižame, ni potrebno, da so kičasto božične, dovolj je že, da izberete neko barvno shemo, ki ponazarja praznični čas - lahko je to klasična rdeča, zabavna zelena, tudi romantična roza ... Lahko pa svoje druženje začnete tudi tako, da vsaka svojo pižamo malce okrasi s prazničnimi simboli. Na primer:

- na majico lahko našijemo zeleno smreko iz filca in jo okrasimo s kamenčki ali pa izrežemo jelenčka in ga prav tako našijemo na zgodnji del pižame,

- če je pižama enobarvna (recimo rdeče barve) lahko nanjo nalepimo ali našijemo bele snežinke,

in podobno, samo da ne bo preveč zakomplicirano in se s tem ne boste okvarjale predolgo.

Noč je sicer še dolga, a na seznamu je še kar nekaj idej, ki jih lahko - ko ste enkrat udobno vsaka v svoji pižami - s prijateljicami počnete:

- naredite si maske za obraz,

- nalakirajte si nohte in jih praznično obarvajte,

- poglejte kakšen božični film (svetujem romantiko kot so The Holiday, The Family Stone ali pa božično klasiko It's a Wonderful Life),

- naredite si popoln praznični napitek kot je slastna vroča čokolada s smetano in penicami (recept dobiš tukaj) in tako dalje.

Prav tako imate lahko že prej žrebanje za skrivnega Božička in se nato obdarujete, cel kup je idej, kako bo vaša praznična zabava v pižamah nepozabna, a vsekakor jo bodo najbolj nepozabno naredili sproščenost in prave prijateljske vezi.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Triumph Pižama Sets 54,95 €
54,95 € Podeli
Calvin Klein Pižama 69,95 €
69,95 € Podeli
Triumph Spalna srajca Nightdress 39,95 €
39,95 € Podeli