Praznična rdeča
5 Dec 2018

Praznična rdeča

Kaj bi bili prazniki brez na tisoče lučk, ki migetajo v noči, prazničnih zabav in rdeče barve? Morda je rdeča barva preveč skomercializirana za ta čas, ampak meni govori o praznikih.

Kaj bi bili prazniki brez na tisoče lučk, ki migetajo v noči, prazničnih zabav in rdeče barve? Morda je rdeča barva preveč skomercializirana za ta čas, ampak meni govori o praznikih.

Rdeče barve čez leto ne nosim prav pogosto, ampak decembra jo naravnost obožujem!

V tem času imamo ponavadi veliko različnih zabav in druženj in povečini se držimo črne barve, ki je zelo elegantna, ampak včasih paše tudi nekaj barve. Bleščice so odlična odločitev, za katero se prav tako pogostokrat odločam, rdeča barva pa je tik za njimi.

RDEČA OBLEKA

Rdečo barvo obožujem kot koktejl obleko, katero lahko barvno umirimo s črno ali zlato/bež barvo. Oprijeta obleka bo v rdeči barvi še bolj seksi, medtem ko bo plapolajoča obleka zapeljiva.

Še posebno praznična pa bo rdeča barva v pleteni obleki. Vsekakor nekaj posebnega!

PRAZNIČEN PULOVER

Zame je še bolj popolna v obliki udobnega puloverja, ki ga lahko kombiniramo na bolj elegantne kose kot je bela srajca in krilo ter tudi na bolj sproščene videze s kavbojkami.

ELEGANTEN PLAŠČ

Popoln bo tudi malce bolj 'drzen' rdeč plašč, ki bo popestril prav vsak videz.

ŠTEVILNE MODNE KOMBINACIJE

Sicer pa je rdeča barva tudi odlična v obliki krila, ki ga lahko kombiniramo na pleten pulover in škornje, lahko pa jo lahko nosimo tudi kot drzno izbiro hlačnega kostima, ki preprosto navduši. Kljub temu, da je za ta videz potrebno nekaj poguma, lahko suknjič in hlače nosite tudi posamezno za nekaj odličnih kombinacij.

POPOLN MODNI DODATEK

Rdeča barva je lahko tudi popoln modni dodatek v obliki šala, torbice, ali pa tudi le rdeče šminke, za katero vemo, da ima 'poseben učinek'.

Tudi če se sicer držite v bolj klasičnih okvirjih, se meseca decembra lahko malce poigramo z različnimi stili in videzi, saj prazničen čas dovoljuje kar nekaj kiča in pretiravanja. Zato stopite iz okvirjev in se poigrajte s praznično rdečo!

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Tom Tailor Pulover 39,99 €
39,99 € Podeli
Tom Tailor Bluza 29,99 €
29,99 € Podeli
s.Oliver Majica 49,99 €
49,99 € Podeli
Morgan Pulover 45,00 €
45,00 € Podeli
Imperial Obleka 86,00 €
86,00 € Podeli
Morgan Plašč 129,00 €
129,00 € Podeli
Esprit Torbica 49,99 €
49,99 € Podeli
Cruciani Ogrlica Choker 14,00 €
14,00 € Podeli