Popolni gradniki stila - modni dodatki in kako jih jeseni nosimo
2 Nov 2017

Popolni gradniki stila - modni dodatki in kako jih jeseni nosimo

Kateri modni dodatki bodo v trendu letošnjo jesen in kako jih kombiniramo?

Kateri modni dodatki bodo v trendu letošnjo jesen in kako jih kombiniramo?

Modni dodatki so popolni gradniki stila, saj z njimi enostavno malo črno obleko lahko kaj hitro pretvorimo iz dnevnega videza v večerni z le zamenjavo enega kosa nakita oziroma modnega dodatka. Tokrat ne bo govora o nakitu, saj smo ga že velikokrat modno obdelali, ampak o 'must have' modnih dodatkih za jesen, ki bodo preobrazili vaše stajlinge. 

Kateri pa bodo popolni modni dodatki za letošnjo jesen?

TORBICA

Torbica je seveda za žensko nepogrešljiv modni dodatek, ki je poleg lepega izgleda še funkcionalna za prenašanje vse naše krame. Letošnjo jesen so v trendu različne oblike in velikosti, rdeča barva pa je tista, ki je popolna za jesenske stajlinge.

Rdeča se - kljub temu da gre za zelo intenzivno barvo - kombinira na številne barve, jih lepo popestri in zaokroži stajling. Za jesen bodo popolne kombinacije s sivo barvo, pa seveda klasično črno, divjo in drzno rumeno, nežno roza in tako imamo kar naenkrat celo paleto razgibanih stajlingov, ki bodo popestrili sivino jesenskih dni.

ŠAL

Popoln modni dodatek za jesen! Ni jesenskega stajlinga brez toplega šala. Letos bodo šali s cvetličnimi potiski tisti, ki bodo prav tako popestrili vaš videz. Cvetlični vzorci se lahko kombinirajo na celo paleto barv, zato imate s toplim jesenskim šalom dobro izhodišče za modno kombiniranje

Pozimi rada nosim debele, volnene šale, jeseni pa so moj priljubljen kos šali iz mehkega in lahkotnega materiala. Manjši šali oziroma rute so prav tako popoln modni dodatek torbicam, ki jih lepo popestrijo, tako da ima lahko zdaj tudi vaš modni dodatek modni dodatek.

POKRIVALO

Letošnjo jesen se v ospredje postavljajo pokrivala kot 'it' modni dodatek, ki pa vseeno zahtevajo malce pogumna in samozavesti. Od poletnih slamnikov k jesenskim baretkam in ostalim modnim pokrivalom kot je t.i. kapitanova kapa in pa klobuk v obliki fedora modela.

Jesen bo v znamenju različnih pokrival, ki vedno delujejo zelo trendovsko in jih modne navdušenke in trendseterke obožujejo. Upajte si, nadenite si jesensko pokrivalo in odkrijte francoski šik!

PAS S POTISKOM

Še en dober kos za zanimive modne kombinacije je pas z geometričnim ali živalskim potiskom, ki bo prav tako kot živahna torbica popestril vaš stajling. Lepo se kombinira na krila z visokim pasom v kombinaciji z majico ali srajco, obleke in hlače v kombinaciji s trendovsko majico s potiskom in suknjičem. 

V trendu niso več debeli pasovi, ampak tanjši, ki so malce 'zanemarili' svojo primarno vlogo in so bolj kot dodatek pri modnih stajlingih in ne potreba.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Pepe Jeans Nahrbtnik Clara 80,00 €
80,00 € Podeli
Pepe Jeans Torbica Claudie 75,00 €
75,00 € Podeli
Desigual Šal Rectangle Troy 35,95 €
35,95 € Podeli
Desigual Šal Rectangle Caribou 35,95 €
35,95 € Podeli
Pepe Jeans Pas Adrienne 55,00 €
55,00 € Podeli