Popestrite svoje praznične stajlinge z nakitom!
30 Nov 2015

Popestrite svoje praznične stajlinge z nakitom!

V Veleblagovnici Nama vam od 1. do 31. decembra nudijo -20% popust na modni nakit. In to ravno pravšnji čas, kajti veseli december je tu!

V Veleblagovnici Nama vam od 1. do 31. decembra nudijo -20% popust na modni nakit. In to ravno pravšnji čas, kajti veseli december je tu! Z njim pa tudi praznično vzdušje ter bolj praznični stajlingi, ki vključujejo razkošnejši in bolj bogat nakit. 

Kakšni pa so trendi? Kot vedno za vsak okus, od zelo močnih kosov, ki poskrbijo za edinstven videz, do elegantnih in minimalističnih kosov, ki bodo vaš stajling naredili še bolj eleganten. Če ste torej za klasiko, vam svetujem, da izberete enega izmed kosov blagovne znamke Swarovski Elements. To je blagovna znamka za visoko kvalitetne kristalne elemente Swarovski. V svojih modnih zgodbah jih uporabljajo oblikovalci in proizvajalci po celem svetu, na spletni strani Veleblagovnice Nama pa boste našli vse od elegantnih uhanov, do minimalističnih ogrlic, ki bodo pika na i izčiščenemu videzu. Takšen stil nakita lahko nosite vse od jutra pa do večera.

Morda pa ste bolj drzni in imate raje bolj mogočen in razkošen nakit. V tem primeru svetujem, da se odločite le za en kos - ali ogrlico ali uhane, kajti statement nakit, kot imenujemo velike kose nakita, najbolje deluje, če je ves fokus le na enem kosu, drugače lahko hitro izpade kot da ste božična smreka. Modni nakit, ki ga najdemo v Veleblagovnici Nama bo poskrbel za edinstven videz. Počutili se boste drugačne in pritegnili poglede z nakitom, ki zagotovo ne bo ostal neopažen. A pazite, da ne pretiravate tudi s stajlingom - statement nakit najbolje opravi svojo nalogo na črnih oblekah, belih srajcah ali pa mehkih pleteninah. Naj se praznično vzdušje začne! 

 

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
A-Zone Ogrlica 34,95 €
34,95 € Podeli
Ursula Ogrlica 29,90 €
29,90 € Podeli
Ursula Uhani 11,90 €
11,90 € Podeli
Ursula Uhani 14,90 €
14,90 € Podeli
A-Zone Ogrlica 15,95 €
15,95 € Podeli
A-Zone Ogrlica 19,95 €
19,95 € Podeli