Poletni kombinezoni
24 Jul 2019

Poletni kombinezoni

Poletje je vsekakor prava sezona za kratek kombinezon, ki je bolj šik od navadne majice s kratkimi rokavi in kratkih hlač. Letos so kratki kombinezoni namreč postali prav zelo elegantni kosi, zato so mi tudi tako všeč.

Poletje je vsekakor prava sezona za kratek kombinezon, ki je veliko bolj šik od navadne majice s kratkimi rokavi in kratkih hlač. Letos so kratki kombinezoni namreč postali prav zelo elegantni kosi, zato so mi tudi tako všeč.

Najbolj pogosti kombinezoni za letošnje modno poletje so na preklop ali V izrez, lahkotnejših materialov in bolj ohlapnega ter sproščenega kroja, a še vedno ohranjajo svojo formo, kar jim daje eleganco.

možnost transformiranja kombinezona iz ležernega videza do elegantno-'poslovnega'

LEŽERNO

Ob fedora klobučku, ki je ne le šik, pač pa nas ščiti pred sončnimi žarki, bo vaš kombinezon videti izredno modno in kul. Zraven izberite sandali, ki so primerni tudi za kakšen obisk poletnega festivala ali za sprehod po mestu.

POSLOVNO

Krajši kombinezon bo postal eleganten ob črnih modnih dodatkih in brezrokavniku, ki spominja na eleganten suknjič. Ta kombinacija je odlična za tudi večerni dogodek, na katerem želite biti urejene, elegantne in zapeljive.

VEČERNO

Tukaj si lahko daste malce duška z modnimi dodatki kot so uhani in zapestnice ter se odločite za bolj vpadljiv pas. Pika na i vašega videza naj bodo fatalno rdeče obarvane ustnice.

 

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu