Poletna obutev
3 Jul 2017

Poletna obutev

Poleti imamo sicer vsi najbolj radi zračno in lahko obutev, a v trendu je marsikaj, kar lahko kombiniramo na številne različne načine.

Poleti imamo sicer vsi najbolj radi zračno in lahko obutev, a v trendu je marsikaj, kar lahko kombiniramo na številne različne načine in dobimo čudovite poletne stajlinge.

NATIKAČI

Ti so verjetno najbolj priljubljeno poletno obuvalo, ki ga imamo ponavadi 'za natakniti' do plaže, ali najbližjega lokala. Niso prav posebno elegantne, čeprav jih lahko kombiniramo tudi na bolj šik poletne oblekice. Po mojem mnenju pa jim najbolj pristojijo kratke hlače in preprosti topi. Originalne in avtentične brazilske japonke so udobne, vodoodporne, vzdržljive, lahke, odporne na toploto in ne drsijo.

majica SISLEY, 27 eur

kratke hlače GARCIA, 20 eur

natikači HAVAIANAS, 22,40 eur

SANDALI

Bolj elegantna izbira za poletno obutev so sandali, ki so nepogrešljivi za večerne sprehode. Še posebno uporabni so takrat, ko niste največja ljubiteljica visokih pet, pa bi vseeno radi izgledali urejeno in elegantno.

obleka SISLEY, 53,40 eur

torbica BENETTON, 41,97 eur

sandali BENETTON, 41,97 eur

SUPERGE

Superge za tomboy gospodične. Ampak tudi bolj deški stil super lahko kombiniramo na obleke in krila, še posebno tista iz jeansa dobro izgledajo!

majica BENETTON, 27,97 eur

krilo G STAR RAW, 69,95 eur

superge BENETTON, 41,97 eur

SANDALI Z VISOKO PETO

Seveda so najbolj elegantna in seksi obutev za poletje sandali s peto, ki jih lahko hranite za posebne priložnosti kot so poroka in podobni slavnostni dogodki. Najlepše se kombinirajo na elegantne poletne obleke.

obleka SISLEY, 71,40 eur

zapestnica CRUCIANI, 55 eur

sandali BENETTON, 55,97 eur

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
G-Star RAW Sandali Remi Espadrille 99,95 €
99,95 € Podeli