Poletna krila in kako jih kombinirati
4 Jul 2018

Poletna krila in kako jih kombinirati

To poletje so priljubljene kratke hlače zamenjala krila vseh dolžin in krojev. Poleg večne klasike - plisiranega krila in mini krila iz džinsa - so letos v ospredju tudi krila srednje dolžine, med vzorci pa leopardji, geometrijski in cvetlični. Priljubljene so tudi razne aplikacije in detajli na krilih kot so naborki in asimetrija. Kako pa te priljubljene kose za poletje kombiniramo?

To poletje so priljubljene kratke hlače zamenjala krila vseh dolžin in krojev. Poleg večne klasike - plisiranega krila in mini krila iz džinsa - so letos v ospredju tudi krila srednje dolžine, med vzorci pa leopardji, geometrijski in cvetlični. Priljubljene so tudi razne aplikacije in detajli na krilih kot so naborki in asimetrija.

Krila so trenutno zelo priljubljena, hkrati pa zelo uporaben in tudi udoben kos, zato ga letošnje poletje ne gre prezreti.

Kako pa te priljubljene kose za poletje kombiniramo?

Letos krila ne bodo šla samo na tope in majice, ampak bodo odlična kombinacija na enodelne kopalke, pisane bluze ter bele srajce z vozlom.

Slednje se bodo najbolje kombinirale s denim krilom in kopalkami, ki so lahko tudi dvodelne.  Gre za bolj sproščene stile, primerne za na odhod na plažo in tudi sprehod po mestu.

Enodelne kopalke se tudi čudovito kombinirajo na lahkotna plisirana krila. Z nekaj modnih dodatkov ne bo nihče opazil, da dejansko nosite kopalni kostim!

V modi pa bodo vedno maksi krila, ki se lepo kombinirajo na bolj šik krajše tope. Tukaj gre za bolj prefinjane stajlinge, ki z nekaj spremembami modni dodatkov lahko postanejo tudi večerni.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Tom Tailor Krilo 49,99 €
49,99 € Podeli
Comma Krilo 89,99 €
89,99 € Podeli
Esprit Krilo 59,99 €
59,99 € Podeli
Esprit Krilo 69,99 €
69,99 € Podeli
G-Star RAW Krilo Tendric 99,95 €
99,95 € Podeli
Esprit Krilo 49,99 €
49,99 € Podeli
Street One Krilo Cecilia 29,99 €
29,99 € Podeli
Street One Krilo Lou 29,99 €
29,99 € Podeli
Esprit Krilo 59,99 €
59,99 € Podeli
Comma Krilo 79,99 €
79,99 € Podeli