Namin izbor


Kopalke, ki najbolj laskajo postavi

Do odhoda na plažo nas loči le še nekaj tednov, kar pomeni, da je zadnji čas za nakup novih kopalk za poletno sezono 2018. Vsaka ženska si želi biti karseda samozavestna na plaži in se dobro počutiti v svojem izboru letošnjih kopalk, zato sem danes postavila pod drobnogled kopalke, ki najbolj laskajo vaši postavi.

Oblecite se za na poroko

Pomlad je že v polnem razcvetu in to pomeni, da se je otvorila tudi sezona za poroke. Ampak tudi še tako lep dogodek na katerega ste povabljeni, lahko kaj hitro pokvari slaba volja ob misli, kaj pravzaprav obleči na slavnostni dan.

V trenčkotu

Popoln za pomlad, je trenčkot, ki se ga kar ne naveličamo. Vsebuje tisto nekaj elegantnega in hkrati trendovskega, da se lahko kombinira na praktično vsak stajling.

Moderno je ceniti svojo mamo in ji to kdaj tudi povedati!

Če bi mesec marec imel podobo, bi bila le-ta poleg pomladi, rožic in nove, pozitivne energije, zagotovo ženska - v marcu namreč slavimo ženske!

Oblecite se v Nami kot svetovna zvezdnica

Kaj trenutno nosijo zvezdnice svetovnega kova kot sta modna oblikovalka in ikona stila VIctoria Beckham in manekenka Gigi Hadid? Preverili smo in poiskali podobne kose v Nami!

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.