Najlepši pomladni stajlingi iz Name
25 Mar 2019

Najlepši pomladni stajlingi iz Name

Na mojem modnem seznamu za pomlad so se znašli: oranžna barva, plisirana oblačila, povezava črne in bele barve ter živalski vzorci. Vse našteto sem našla v Nami in ustvarila zame najlepše stajlinge za pomlad.

Na mojem modnem seznamu za pomlad so se znašli: oranžna barva, plisirana oblačila, povezava črne in bele barve ter živalski vzorci. Vse našteto sem našla v Nami in ustvarila zame najlepše stajlinge za pomlad.

parka S.OLIVER, majica FRACOMINA, hlače DIXIE

Trenutno sem očarana nad oranžno barvo, ki se lepo kombinira s črno-belo barvno kombinacijo, pa tudi z rjavimi in bež odtenki. V tem stajlingu so me najprej začarale hlače s širokimi hlačnicami, ki so plisirane in plise je tudi en element, ki bo letos zelo v trendu. Za razbitje monotonosti sem izbrala zelo drzen plašček iz S.OLIVERja, za katerega se mi zdi, da naredi piko na i. Živalski vzorci bodo tudi to modno sezono še kako in, poleg leopardjega in kačjega vzorca bo v trendu tudi zebrast.

srajca IMPERIAL FASHION, hlače DIXIE

Iste hlače sem kombinirala še z zelo široko srajco, ki me je prav tako prepričala zaradi živalskega vzorca in dodatka oranžne barve. Pri takšnih stajlingih je dodajanje kiča odveč, saj sta že tako plisirane hlače kot tudi srajca živalskega vzorca dovolj močna, da ne potrebujemo ničesar več.

obleka IMPERIAL, zapestnica FREYA LUPO, pas in modni dodatek NAMA

Bela barva bo tista, ki bo naredila stajling in tudi vas zelo sveže, črno-bela pa se odlično poda z rjavo barvo. Črtasto obleko sem opasala s širokim rjavim pasom, ki so letos nazaj in dodala še nekaj modnih dodatkov v rjavih odtenkih. Okrogle torbice pa bodo letos prav tako zelo v trendu. Lahko jih popestrimo tudi s kakšnim obeskom, ki jih v Nami ne primanjkuje.

srajca in jakna IMPERIAL FASHION, torbica TWIN SET

Zanimivo, ampak nekoč me s črno in bež barvo ne bi mogli prepričati ... Zdaj pa mi delujeta zelo šik. Srajčna obleka zmaga ob večih različnih priložnostih, zanimiva pa je ta podaljšana jakna oziroma bomber, ki deluje zelo športno elegantno in se ga prav tako da kombinirati za različne priložnosti.

 

Foto: Marja Bizjak Ažman

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Esprit Plašč 129,99 €
129,99 € Podeli
Morgan Hlače 59,00 €
59,00 € Podeli
Morgan Pulover 49,00 €
49,00 € Podeli