Modni dodatek za modni dodatek
22 Avg 2016

Modni dodatek za modni dodatek

Zadnje čase velik hit v modnem svetu so dodatki za torbice, raznorazni obeski, pri katerih so najbolj moderni in popularni cofki iz krzna ali umetnega krzna.

Zadnje čase velik hit v modnem svetu so dodatki za torbice, raznorazni obeski, pri katerih so najbolj moderni in popularni cofki iz krzna ali umetnega krzna. V trenutku, ko jih obesimo na torbico, le-ta dobi neko novo dimenzijo, včasih se torbica iz popolnoma vsakdanje črne≤ z divjim, po možnosti še puhastim dodatkom spremeni v trendovsko torbico, ki jo vsi občudujejo.

cofki, ki jih lahko kupite v Veleblagovnici Nama

Svoje torbice vedno rada krasim in z dodatki kot so zanimivi obeski, tudi stara torbica postane skoraj nova, sveža, še posebno, če nanjo obesim kakšno divjo barvo. Tako jo tudi začnem drugače stilirati. Zelo prikupni pa so tudi usnjeni obeski, trenutno velik hit so raznorazne živalske podobe kot so nilski konji, pingvini in piščančki, ki ne bodo delovali nič kaj otročje, ampak zelo 'fashion'. Zakaj bi torej zapravljali za novo torbico, ko pa lahko stari samo privoščite odštekan modni obesek? ;)

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Abl Obesek 5,90 €
5,90 € Podeli
Esprit Torbica 79,99 €
79,99 € Podeli
Esprit Torbica 69,99 €
69,99 € Podeli
Desigual Torbica Capri New Alexa 79,95 €
79,95 € Podeli