Kopalke za vsako postavo!
1 Jun 2017

Kopalke za vsako postavo!

Jabolko? Hruška? Peščena ura? Preverite naše nasvete za vsako obliko postave, od oblin pa vse do atletskih tipov, da boste med ogromno ponudbo kopalk na policah v hipu naredilli jagodni izbor.

Jabolko? Hruška? Peščena ura? Preverite naše nasvete za vsako obliko postave, od oblin pa vse do atletskih tipov, da boste med ogromno ponudbo kopalk na policah v hipu naredilli jagodni izbor.

JABOLKO:

Obstajajo številne enodelne ali dvodelne kopalke, kot so hlačke z visokim pasom v retro stilu ali model tankini, ki pomagajo optično zmanjšati osrednji del, ki je pri postavi jabolko problematičen. Prav tako gube delajo čudeže. Nagubane tkanine skrijejo izbokline in ustvarijo definicijo v pasu.

HRUŠKA:

Ključ do dobrega izgleda v kopalkah hruškaste postave, katere značilnosti so poudarjeni boki in stegna, zgornji del pa je bolj droben, je uravnotežiti svoje proporce. Hlačke naj bodo z malce širšim robom v eni barvi, zgornji del pa je lahko bolj divji in bogat.

TRIKOTNIK (narobe obrnjen):

Značilnost navzdol obrnjenega trikotnega je večje oprsje, zato je dobra podpora zgornjega dela telesa ključna. Glejte za oblikovanimi košaricami s kostjo ali malenkost podloženimi za pravo podporo in se izogibaj volančkom ter divjim vzorcem v zgornjem delu. Te lahko izkoristite pri hlačkah.

TRIKOTNIK:

Skromno oprsje in poudarjeni boki. Ključ je v pravem ravnovesju, zato boste želeli zgornji del bolj poudariti. Trikotni topi ustvarijo iluzijo večjih prsi, tako kot tudi topi z velikimi vzorci in okraski kot so naborki. Push-up topi ali topi v obliki nedrčka lahko dodatno dvignejo in povečajo oprsje, tako kot tudi topi, ki se zavežejo za vratom.

ATLETSKA POSTAVA:

Postava je enako široka oz. ozka od zgoraj do dol, zato boste iluzijo postave peščene ure ustvarila z minimalističnimi kopalkami. Izogibajte se kopalkam, ki pokrivajo veliko kože, sploh pri spodnjem delu. Bikinke in monokinke, ki so zmagovalke pri ustvarjanju oblin tudi tam kjer jih ni, tako kot tudi enodelne kopalke, ki imajo izreze na pravih mestih, so prave za tvojo postavo. Ne pozabi na vzorce, vpadljive potiske.

PEŠČENA URA:

Zelo ženska postava in za takšne postave je ključno, da se obline tudi poudari. Če si vseeno ne želite preveč poudarjati svojih oblin, potem se na veliko izogibajte monokinijev in hlačk, ki se pri strani zavežejo, saj še bolj poudarijo zadnjico in boke. Asimetrični modeli kopalk usmerjajo poglede proti dekolteju in poudarijo čudovito linijo od vratu do ključnice.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Skiny Zgornji del kopalk 29,99 €
29,99 € Podeli
Lisca Zgornji del kopalk Dalmatia 34,80 €
34,80 € Podeli
Komet Dvodelne kopalke Jamajka 38,50 €
38,50 € Podeli
Komet Dvodelne kopalke Cabana 33,00 €
33,00 € Podeli
Esprit Spodnji del kopalk 22,99 €
22,99 € Podeli
Esprit Spodnji del kopalk 22,99 €
22,99 € Podeli
Schiesser Enodelne kopalke 74,92 €
74,92 €54,90 € Podeli