Juhuhu, jesen je tu!
5 Sep 2017

Juhuhu, jesen je tu!

Prodajne police so polne novih kosov za zgodnjo jesen, ki čakajo na prva sveža jutra. Od elegantnih, do šik in trendovskih bomo skupaj zajadrali skozi nekatere trende, ki nas bodo pozdravili jeseni.

Prodajne police so polne novih kosov za zgodnjo jesen, ki čakajo na prva sveža jutra. Od elegantnih, do šik in trendovskih bomo skupaj zajadrali skozi nekatere trende, ki nas bodo pozdravili jeseni.

KARO

Karo se še ne bo tako kmalu poslovilo, priljubljeno rdeče-belo kombinacjo bo nadomestila šik črno-bela in tudi sive različice. Te bodo še posebno priljubljene na suknjičih in hlačah, ki jih bomo kombinirali z eleganimi srajcami ali preprostimi t-majici z napisi.

MAJICE Z NAPISI

Izražajo neko mnenje, stanje, počutje, ali pa so preprosto zanimiva rešitev, ko zjutraj iščemo tisti popoln top za h krilu ali hlačam. Enostavna majica bo vsake hlače, pa naj bodo še tako starokopitne, dvignila v trendovske, prav tako pa je nepogrešljiv kos za kombiniranje skozi celo leto. Jeseni se bo nosila v kombinaciji z daljšimi suknjiči ali usnjenimi jaknami.

USNJE

Usnjene hlače so ‘must have’ letošnje jeseni. Če se vam zdi, da bodo na vas delovale preveč motoristično, se odločite za krilo, ki je popoln kos za kombiniranje s prevelikimi pleteninami.

RESE

Ravno pravšnje za indijansko poletje, ki pa ob pravilnem kombiniranju ne bodo nič kaj ‘indijanske’ ali boho, ampak samo zelo šik! Nadgradnja res bodo za tiste bolj drzne, peresa.

PLETENINE

Popolne za jesen, bodo govorile o udobju, sproščenosti in domačnosti. V trendu bo vzorci kot je patchwork stil in pa zanimivi detajli kot so svilene ali usnjene vrvice na prevelikih puloverjih.

CVETLIČNO

Cvetlični trend se ponavlja že od pomladi in se še ne bo tako hitro poslovil. Popoln za boho jesen, ne bodo tako romantično razigrani, ampak bolj temačni s kančkom fatalne in vedno nepogrešljive, rdeče barve.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
s.Oliver Bluza 39,99 €
39,99 € Podeli
s.Oliver Majica 35,99 €
35,99 € Podeli
Street One Majica 29,99 €
29,99 €21,00 € Podeli
Comma Krilo 79,99 €
79,99 € Podeli
s.Oliver Ogrlica 19,99 €
19,99 € Podeli
Esprit Pulover 99,99 €
99,99 € Podeli
Esprit Obleka 89,99 €
89,99 € Podeli
Garcia Obleka 69,99 €
69,99 € Podeli