Bela srajca in številni TOP načini, kako jo nositi
3 Jan 2018

Bela srajca in številni TOP načini, kako jo nositi

Bela srajca je vsekakor eden izmed temeljnih kosov v garderobi vsake ženske. A jo še vedno kar premalo 'izkoriščamo', saj je to kos, ki se kombinira na številne različne načine. Naj vem dokažem, za kako nepogrešljiv kos pravzaprav gre ...

Bela srajca je vsekakor eden izmed temeljnih kosov v garderobi vsake ženske. A jo še vedno kar premalo 'izkoriščamo', saj je to kos, ki se kombinira na številne različne načine. Naj vem dokažem, za kako nepogrešljiv kos pravzaprav gre ...

Bela srajca se odlično kombinira ob poslovnem, sproščenem in trendovskem videzu. Ima številne modne obraze.

Je tudi najboljši kos za tiste dni, ko ne vemo, kaj obleči. Prav takrat je lahko naša najboljša rešiteljica, saj jo lahko nosimo na nešteto različnih načinov. Je idealen kos, ki ga kombinirate z različnimi slogi in oblačili, kot sta mala črna obleka in boyfriend kavbojke.

Za vsako priložnost obstaja seveda kroj, ki je primeren. Pri poslovnem videzu večkrat posegamo po teliranih bolj klasično krojenih srajcah z ovratnikom, ki jih zatlačimo v oprijeto midi krilo, ali pa oblečemo pod malo črno obleko in naš videz v hipu izgleda izčiščen in primeren poslovnemu kodeksu oblačenja.

Za sproščeni videz se lahko odločimo za eno izmed neštetih bolj ohlapnih srajc in jo kombiniramo z najljubšimi kavbojkami ali ohlapnimi hlačami. Črno-bela barvna kombinacija je klasika, zato jo lahko začinimo s kakšnim barvitim modnim dodatkom. Odlično se kombinira tudi na pletenine.

Pri trendovskem videzu pa so popolne srajčne obleke ali asimetrične srajce v kombinaciji s kavbojkami. Tu greste lahko 'all in' ter se poigravate z različnimi dolžinami, slojenjem, teksturami in podobno.

V naslednjem zabavnem videzu pa si lahko pogledate, kako se ena bela srajca lahko spremeni v 10 TOP STAJLINGOV:

https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=hm37wbkBxhI&feature=youtu.be

Še nekaj nasvetov za nakup in stiliranje popolne bele srajce:

- Kupite takšno z dolgimi rokavi in ne tričetrtinskimi. Dolgi rokavi so lažje nosljivi in lepši, poleg tega pa jih še vedno lahko zavihate, če si boste zaželeli malce krajših.

- Pozorno pri materialu. Izberite kvaliteten bombaž in ne materiala, v katerem se radi znojite. Ni gršega kot rumeni madeži od znoja na beli srajci. Prav tako preverite, ali je material malce prosojen, takšna srajca namreč ne bo primerna za poslovni sestanek.

- Ovratnik naj bo ubogljiv. Že v trgovini presodite, kako se bo obnašal med likanjem in nošenjem. Zmečkan ovratnik ne kaže elegance.

- Srajca naj bo vedno ČISTA in ZLIKANA.

- Pazite na dolžino. Ne sme biti prekratka, pa tudi predolga ne. Poiščite takšno, ki jo boste lahko zatlačili v krilo ali hlače, a se pri tem ne bo gubala in dajala dajala vtis neurejenosti. Vsekakor pa je prekratka, če sega nad boki.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
s.Oliver Srajca 59,99 €
59,99 € Podeli
Imperial Srajca 73,03 €
73,03 € Podeli
Only Bluza Eddie 26,99 €
26,99 € Podeli
Imperial Bluza 64,00 €
64,00 €39,00 € Podeli
Imperial Bluza 60,00 €
60,00 €36,00 € Podeli
s.Oliver Bluza 49,99 €
49,99 € Podeli
s.Oliver Bluza 39,99 €
39,99 € Podeli
Comma Bluza 89,99 €
89,99 € Podeli
Garcia Srajca 49,99 €
49,99 €35,00 € Podeli
Persona by Marina Rinaldi Srajca Fiordo 137,00 €
137,00 €68,90 € Podeli
s.Oliver Srajca 39,99 €
39,99 €27,90 € Podeli