Namin izbor


Nama je izbrala ...

Nama je izbrala novo podobo, nova in pestrejša je tudi njena ponudba, ki je v koraku s časom. NAMA tako s svojo ponudbo ostaja v centru. V centru Ljubljane. V centru navdiha.

Dresscode: SLUŽBA!

Zdaj pa gre zares! Počitnic in večine dopustov je konec in čas je, da gremo 'nazaj' v službo. September nam že kaže jesensko vzdušje, zato smo pobrskali med zadnjimi modnimi trendi, ki nam jih ponuja tudi Veleblagovnica Nama.

Top poletne modne kombinacije

Med raznovrstno modno ponudbo je človek včasih kar malce zmeden in, zato sem se odločila, da z nekaj temeljnimi kosi naredim top poletne kombinacije, s katerimi enostavno ne morete zgrešiti.

Poletna krila in kako jih kombinirati

To poletje so priljubljene kratke hlače zamenjala krila vseh dolžin in krojev. Poleg večne klasike - plisiranega krila in mini krila iz džinsa - so letos v ospredju tudi krila srednje dolžine, med vzorci pa leopardji, geometrijski in cvetlični. Priljubljene so tudi razne aplikacije in detajli na krilih kot so naborki in asimetrija. ...

Kopalke, ki najbolj laskajo postavi

Do odhoda na plažo nas loči le še nekaj tednov, kar pomeni, da je zadnji čas za nakup novih kopalk za poletno sezono 2018. Vsaka ženska si želi biti karseda samozavestna na plaži in se dobro počutiti v svojem izboru letošnjih kopalk, zato sem danes postavila pod drobnogled kopalke, ki najbolj laskajo vaši postavi.

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.