Namin izbor


Jesenska obutev

Prehod iz odprtih čevljev v zaprte, je vedno težko zaradi različnih razlogov in čeprav obožujemo sandale in še bolje, bosa stopala, ima nova sezona, še posebno jesenska, nek poseben čar. 

Prosojno je v trendu

Jesen se je začela zapeljivo, s prosojnimi kosi, ki so nas preprosto začarali. V trendu bodo prosojni topi, bluze in srajce iz organze, barva, ki bo prevladovala pa bo bela, ki bo delovala zelo sveže in šik.

Modna uvertura v jesen

Jesen v modnem svetu zagotovo ne bo le siva, ampak bo poskrbljeno za vsak modni okus – za sofisticirano poslovno žensko, za drzno modno navdušenko, ki se ne boji tveganja in za tiste, ki se raje držijo klasike. Predno poletna oblačila zamenjamo za čebulno oblačenje, smo preverili, katerih je TOP 10 trendov za prihajajočo jesen. 1. ČAS ...

Poletni kombinezoni

Poletje je vsekakor prava sezona za kratek kombinezon, ki je bolj šik od navadne majice s kratkimi rokavi in kratkih hlač. Letos so kratki kombinezoni namreč postali prav zelo elegantni kosi, zato so mi tudi tako všeč.

Popolna poletna torbica

Komaj sem čakala na poletje in lahkotne modne trende. Nekaterih stilov pač ne moremo nositi v drugih letnih časih kot tudi na primer ne lesenih torbic. Vsaj jaz ne in zato so zame sicer popoln kos, ampak rezerviran le za poletne dni.

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.