Top jesenski kosi
8 Avg 2016

Top jesenski kosi

Medtem, ko so v trgovinah na policah še vedno razprodajni kosi, le-te počasi že izpodrivajo nove kolekcije za jesen-zimo.

Medtem, ko so v trgovinah na policah še vedno razprodajni kosi, le-te počasi že izpodrivajo nove kolekcije za jesen-zimo. Zaenkrat so to bolj lahkotni kosi, primerni tudi še za poletne kombinacije in seveda modno jesen, zato smo pobrskali po spletni strani nama.si in pogledali, kateri so tudi must have kosi za malce hladnejše dni.

VELIKA TORBA

DESIGUAL, 79,95 eur

Če ste za večne kose, potem morate jeseni kupiti veliko torbo v eni izmed temeljnih modnih barv - črni, rjavi ali sivi. Velika torba je okrašena z reliefnimi podrobnostmi in poskrbi za moden izgled ter za zelo enostavno kombiniranje, saj bo šla z vami res povsod.

BOMBER JAKNA

G-STAR RAW, 229,95 eur


Že spomladi nismo mogli brez nje, jeseni pa sploh ne bo šlo. A jesenske različice bodo bolj divje in drzne, tukaj bodo različni vzroci in barvne kombinacije. Vzorec, ki se pojavlja povsod - vojaški!

POTISKANE SRAJCE

DESIGUAL, 69,95 eur

Krasne za jesenske modne kombinacije! Potiski so zelo v trendu, eden izmed večjih je jesensko cvetje, ki je ravno prav melanholično in umirjeno za šik stajlinge.

TEMNO MODRA

G-STAR RAW, 99,95 eur

Lahko bi rekli, da je temno modra barva nadomestila črno, tako modna in trendi bo letošnjo jesen. Barva, ki je zelo enostavna za kombinirati, bo letos dosegla svoj modni vrhunec.

DENIM

G-STAR RAW, 169,95 eur

Denim je sicer vedno v modi in vedno v trendu, a letošnjo jesen bo povsem nepogrešljiv. Še posebno modne bodo malce prevelike denim jakne, ki jih lahko z nekaj domišljije in poguma sami poosebite z zanimivimi našitki in podobnimi aplikacijami.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Desigual Torbica Capri New Alexa 79,95 €
79,95 € Podeli
G-Star RAW Jakna 229,95 €
229,95 € Podeli
Desigual Srajca Nati 69,95 €
69,95 € Podeli
G-Star RAW Hlače Bronson 99,95 €
99,95 € Podeli