To je obleka, ki pristoji VSEM POSTAVAM
18 Apr 2017

To je obleka, ki pristoji VSEM POSTAVAM

Fantastična obleka, ki pristoji vsem postavam, oblikam in tipom žensk ne glede na stil je obleka na preklop ali wrap dress.

Fantastična obleka, ki pristoji vsem postavam, oblikam in tipom žensk ne glede na stil je obleka na preklop ali wrap dress.

Gre za enega izmed 'must have' modnih kosov, ki mora biti v omari vsake ženske. Ne le, da gre za kroj obleke, ki pristaja prav vsaki, ampak je obleka tudi naenostavnejši način za skrivanje trebuha.

Z njo se lahko kakšen kilogram doda ali pa prikrije, kar vaša postava potrebuje.

Obleka je lahko elegantna, poslovna ali oblačilo za prosti čas. Je udobna in letos tudi izjemno modna.

Pionirka obleke na preklop je modna oblikovalka Diane Von Fürstenberg, ki obleko še danes, več kot 40 let, odkar jo je predstavila modnemu svetu, postavlja v ospredje svojih kolekcij.

"Počutite se kot ženska in nosite obleko," je takrat dejala Diane in z obleko povzročila pravi modni bum. V njej je bila prav vsaka pripadnica nežnejšega spola videti elegantno in lepo, pa naj gre za kratko, srednje dolgo ali maksi obleko na preklop.

Nosite jo lahko v toplejših in hladnejših dneh, ko boš trendovska v kombinaciji z gležnjarji, salonarji ali škornji do kolen in jo dopolni s toplo jakno ali plaščem.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Joseph Ribkoff Obleka 210,00 €
210,00 € Podeli
Bench Obleka 59,95 €
59,95 € Podeli
Esprit Obleka 49,00 €
49,00 € Podeli