Praznični iz službe na zabavo
14 Dec 2017

Praznični iz službe na zabavo

Priljubljeno modno temo 'iz službe na zabavo' smo še enkrat vzeli v roke, jo malce obrnili na glavo in praznično obarvali.

Priljubljeno modno temo 'iz službe na zabavo' smo še enkrat vzeli v roke, jo malce obrnili na glavo in praznično obarvali. Ker kdaj pride ta tema najbolj prav? Seveda, v prazničnem času!

Praznični čas decembra je zame eden najlepših, a vedno se mi zgodi enako: vse prehitro mine! Čas, ki bi ga morali preživeti z najbližjimi, kar naenkrat skopni v eno samo hitenje na sto različnih koncev, po božična darila, zadnje nakupe za dom in konec koncev tudi iz ene zabave ali druženja na drugega.

Sama si rada prihranim čas tako, da se zjutraj pripravim za ves dan, ki me čaka, kar vključuje tudi moj stajling. Ta je v veselem decembru sicer ponavadi bolj praznično (beri: kičasto in razkošno) obarvan, a še vedno razlikujem stajling za dopoldanske sestanke od prazničnega stajlinga decembrske zabave.

Naslednji nasveti vam bodo še posebno prav prišli, če se morate v službi držati kodeksa poslovnega oblačenja. Klasično oblačilo kot je na primer mala črna obleka ali črn kombinezon in celo kostim s krilom, lahko z nekaj hitrimi spremembami v hipu spremenite v večerno oblačilo. In kateri so tisti elementi stajlinga, ki se spremenijo? Seveda so to modni dodatki, ki kot vemo, resnično naredijo spremembo v stajlingu.

NAKIT:

Vemo, da je za poslovne priložnosti primeren bolj klasičen, subtilen nakit, ki minimalistično in nevsiljivo poudari naš videz. Zvečer pa ste lahko malce bolj drzni in se odločite za kakšen bolj svetleč kos, ki je lahko tudi večji, bolj markanten in podobno.

Nasvet: uhane s perlami zamenjajte za viseče s svetlečimi se kamenčki, ali pa glamurozno ogrlico, ki bo še tako enostaven stajling takoj spremenila v večernega.

ČEVLJI:

Če se za poslovne priložnosti odločate bolj za enostavne in udobne modele, potem se lahko za večerne priložnosti malce ustavite na čevljih z metalik leskom, ali pa preidete na visoke pete. To bo tudi v trenutku spremenilo vašo figuro.

Nasvet: udobne balerinke ali škornje zamenjajte s salonarji na špico, ki so po možnosti posuti z bleščicami ali pa imajo metalik lesk - ta je letos še posebno priljubljen.

TORBICA:

Za službo izberite manj kričeče modne dodatke kot je klasična torbica (tu se vseeno lahko poigrate s kakšno praznično barvo kot je na primer rdeča ali vinska rdeča), ki pa je ponavadi večja, in vanjo vzite še eno manjšo. Ta vam bo prišla prav zvečer.

Nasvet: Za večer izberite majhno torbico z bleščicami ali iz žameta, ki bo deloval zelo razkošno in šik!

LIČILA:

Verjetno je odveč dodajati, da pretirano ličenje za čez dan ni primerno, še manj pa v povezavi s poslovnim stajlingom. Lahko pa dnevno ličenje le z nekaj triki spremenite v bolj glamuroznega. Na oči nanesite kakšno svetlečo senco (srebrno ali zlato), največji učinek pa bo dosegla rdeča šminka.

Namig: Če veste, da boste cel dan zdoma, s seboj vzemite še nekaj 'prve pomoči' kar se tiče ličil - to je fiksirni puder, korektor za popravek manjših nepravilnosti in rdečilo za lička.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Street One Obleka 59,99 €
59,99 € Podeli
Morgan Obleka 69,00 €
69,00 € Podeli
Only Obleka Life 39,99 €
39,99 € Podeli
Imperial Obleka 82,00 €
82,00 €50,00 € Podeli
Bell Hypoallergenic kremna šminka št.01 5,89 €
5,89 €4,12 € Podeli
Street One Hlače Hella 39,99 €
39,99 € Podeli
Esprit Hlače 59,99 €
59,99 € Podeli
Morgan Hlače 69,00 €
69,00 €48,00 € Podeli
Pepe Jeans Torbica Claudie 75,00 €
75,00 € Podeli
Pepe Jeans Torbica Rossie 75,00 €
75,00 € Podeli
Cruciani Ogrlica Choker 14,00 €
14,00 € Podeli
Bell Hypoallergenic vlažilna šminka št.04 3,35 €
3,35 €2,34 € Podeli
Clarins Senčilo Ombre iridescente 04 13,30 €
13,30 € Podeli